Orange: Veste GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange are o veste grozava pentru milioane de clienti din Romania, iata ce a realizat, si cat de mult conteaza pentru toata lumea beneficiile avute.

orange imbunatatiri

Orange are pentru clientii din toata Romania o serie de vesti extrem de bune, unele de care oricine se va bucura daca foloseste serviciile operatorului de telecomunicatii in momentul de fata, si aici includem milioane de romani din toata tara. Cei de la Orange au spus acum ceva vreme ca au cea mai rapida retea in ceea ce priveste internetul mobil, iar aceasta lauda este reiterata in aceasta pagina de catre operator, cu unele argumente foarte solide.

Orange spune ca desemnarea sa ca operatorul cu cea mai rapida retea de telecomunicatii din Romania a fost facuta de catre compania ce detine Speedtest in baza unor masuratori facute in extrem de multe zone din tara noastra. Doar pentru a determina acoperirea celor de la Orange, de 99.7% per total, si 90.8% doar pentru 4G, detinatorii Speedtest au facut teste in 443.277 din toata tara, fiind desigur testate inclusiv retelele concurentilor.

Orange: Veste GROZAVA pentru MILIOANE de Clienti din Romania

Orange are o retea de internet mobil care beneficiaza din plin de vitezele mari pe care le ofera tehnologia 4G, iar acest lucru a fost laudat de catre operator in diverse randuri, si acum cei de la Speedtest vin cu laude similare. Orange ofera deja viteze de internet foarte bune in orase, inclusiv in interiorul cladirilor, astfel ca o confirmare de la Speedtest este ceva ce vine doar sa ii faca pe clienti sa inteleaga ca se pot baza pe serviciile de internet oriunde ar avea nevoie.

Orange a facut investitii foarte mari in reteaua sa din Romania, iar acest lucru se vede din plin cand vine vorba despre calitatea serviciilor de care beneficiaza clientii din tara noastra, atat pe partea de voce, cat si pe partea de internet mobil. Desigur ca acesta este si un foarte mare avantaj pentru clientii care platesc abonamente la Orange, sau au doar cartele prepay, si desigur ca aici vedem un punct de plecare pentru performantele retelelor 5G.

Orange are o retea 5G cu viteze de pana la 1.2 Gbps, cele mai bune din Romania, si avand in vedere ceea ce a realizat pe partea de 4G, e de asteptat ca pentru tehnologia de urmatoare generatie lucrurile sa stea si mai bine in cativa ani la nivel national.