Nelu Tataru: scoala poate incepe in siguranta daca se respecta regulile

Nelu Tataru scoala incepe siguranta respecta regulile

Nelu Tataru a facut un anunt extrem de important care ii vizeaza pe toti romanii, si care ne arata inca o data, daca mai era nevoie, ca daca romanii ar respecta regulile de protectie impotriva noului Coronavirus, lucrurile ar fi mult mai bune pentru toata lumea, si viata ne-ar fi mult mai usoara.

Nelu Tataru a reiterat faptul ca scoala poate incepe in conditii de siguranta daca s-ar respecta toate regulile pe care autoritatile din Romania le recomanda, si desigur ca e nevoie ca toata lumea sa faca asta, altfel e posibil ca scoala sa inceapa diferentiat pentru copiii din toata tara.

„Orice măsură de relaxare a dus la o creştere pe care ne-am asumat-o, dar ne-am asumat-o în condiţiile respectprii acelor norme de funcţionare şi desfăşurare a acelei măsuri de relaxare. Noi putem gestiona această reluare a activităţii în şcoală, dar cu condiţiile pe care le-am expus. Sunt reguli care trebuie păstrate.

Evaluările de până acum ne arată că menţinem un platou de vreo 3 săptămâni, un platou care are toate şansele să rămână aşa, în condiţiile în care respectăm regulile. Creşterea pe care o vom putea percepe în următoarea perioadă va menţine acei dinţi de fierăstrău ai acestui platou.”