Vodafone: Anunt URIAS, ce are GRATUIT pentru Clientii Romani

Vodafone are un nou anunt urias pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit acum, si cum poti profita de aceasta oferta.

Vodafone KARDASHIAN

Vodafone a facut un nou anunt extrem de important pentru foarte multi clienti din toata Romania, operatorul de telecomunicatii incercand sa-i surprinda tot timpul pe cei care ii folosesc serviciile din toata tara. Vodafone a gandit un nou concurs pentru lansarea unui nou sezon al serialului KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS pe postul de televiziune E! Entertainment, si le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga un televizor.

Vodafone a pregatit un televizor 4K de la LG pentru clientii din Romania care, desi nu sunt neaparat fani ai familiei Kardashian, vor totusi sa castige un produs care sa le permita sa vada tot ceea ce vor la calitate ridicata. Vodafone ofera un televizor LG OLED55B8SLC cu ecran ce are diagonala de 139 cm si rezolutie 4K, deci vorbim despre un produs care costa cateva mii de LEI cand era in stoc la magazinele din Romania, acum fiind cam indisponibil.

Vodafone: Anunt URIAS, ce are GRATUIT pentru Clientii Romani

Vodafone le permite totusi clientilor sa participe la concursul pentru a castiga acest televizor pe care il ofera, iar mai jos puteti vedea si care sunt conditiile de participare, adica trebuie sa raspundeti la o intrebare. Trebuie sa raspundeti la acea intrebare direct in postarea facuta pe Facebook de catre operatorul de telecomunicatii, si sunteti apoi inscrisi in concurs, dar e bine sa consultati si regulamentul campaniei epntru a fi inscrisi cum trebuie.

#Concurs: Sunteți pregătiți pentru episoade noi ale faimoasei serii KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS, difuzată de E!…

Publicată de Vodafone Romania pe Vineri, 4 septembrie 2020

Vodafone nu e la primul concurs in care ofera un televizor 4K pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca acum cateva saptamani a organizat unul similar pentru a promova postul de televiziune Look TV 4K. Atunci a fost oferit tot un televizor premium de catre cei de la Vodafone, la fel cum se intampla si in momentul de fata, asa ca n-ar strica sa va inscrieti in concurs, indiferent care va sunt sentimentele vis-a-vis de familia Kardashian.

Vodafone desfasoara acest concurs pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati sa participati la el, ar trebui sa o faceti rapid, cat inca mai aveti ocazia de a va inscrie.