DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul IMPORTANT pe care Romanii il Asteptau!

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au milioane de clienti in centrul unui anunt extrem de important pe care foarte multi dintre acestia il asteptau de mult.

DIGI Orange Vodafone Telekom batalie

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt in centrul unui anunt foarte important pe care foarte multi romani il asteptau de multa vreme, iar asta din cauza faptului ca lucrurile nu s-au intamplat tot timpul chiar asa precum ne-am fi dorit. Mai exact, in toamna acestui an urmeaza sa fie organizate intr-un final licitatiile pentru frecventele 5G care vor fi folosite de catre DIGI, Orange, Vodafone, Telekom pentru a-si face viitoarele retele de telecomunicatii.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom asteapta de mai bine de un an de zile organizarea acestei licitatii foarte importante pentru toata Romania, iar cei de la ANCOM au inceput deja procesul de pregatire pentru realizarea proiectului. DIGI, Orange, Vodafone, Telekom urmeaza sa aiba posibilitatea de a cumpara licetentele de care sunt interesate pentru a-si putea face viitoarele retele de telecomunicatii 5G, si vorbim despre planuri foarte mari pe care le au toti operatorii.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: Anuntul IMPORTANT pe care Romanii il Asteptau!

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom ar urma sa aduca bugetului Romaniei cateva sute de milioane de euro cu achizitia acestor licente, intr-un moment in care statul oricum are nevoie de bani de la aceste companii. Unii dintre operatori si-au facut deja retele “5G” in baza actualelor frecvente folosite pentru 4G, insa DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au nevoie de noul spectru pentru a le putea oferi romanilor adevarata experienta a tehnologiei de ultima generatie.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom vor sa faca retele 5G care sa acopere tot teritoriul Romaniei, si desigur ca isi pot indeplini acest plan doar daca autoritatile le ajuta cu organizarea licitatiei pentru noile frecvente 5G. Actualul presedinte al ANCOM, Sorin Grindeanu, a promis ca licitatia va fi organizata in aceasta toamna, insa cei de la DIGI, Orange, Vodafone, Telekom asteapta de foarte multa vreme, si probabil ca rabdarea lor a cam disparut in momentul de fata.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom ne vor oferi experiente cu totul, si cu totul, noi in cadrul acesteor retele de telecomunicatii 5G, insa e nevoie si de ajutorul Guvernului Romaniei pentru ca totul sa poata fi pus in aplicare asa cum trebuie.