Samsung GALAXY S30 Plus: SURPRIZA Mare ce-i Bucura pe Fani

Samsung GALAXY S30 Plus are o surpriza foarte buna care-i va bucura mai mult ca sigur pe fanii din intreaga lume, iata ce se intampla cu telefoanele.

Samsung GALAXY S30 Plus baterie

Samsung GALAXY S30 Plus este unul dintre urmatoarele modele importante de telefoane pe care Samsung se pregateste sa le puna in vanzare pe pietele din intreaga lume, iar astazi aflam despre una dintre cele mai importante schimbari pentru serie. Conform autoritatilor din China, e foarte posibil ca Samsung GALAXY S30 Plus sa fie lansat cu o baterie de 4700 mAh de catre cei de la Samsung, un upgrade notabil fata de bateria de din S20 Plus.

Samsung GALAXY S30 Plus ar urma sa ofere cu 200 mAh in plus pentru baterie in comparatie cu modelul care este pus la vanzare in momentul de fata in seria S20 Plus, deci vorbim pana la urma despre o schimbare buna care este facuta de catre coreeni. Cei 200 mAh in plus pot contribui la mentinerea autonomiei la un nivel ridicat, si pot permite implementarea unor functii, sau componente, care sa imbunatateasca experienta generala.

Samsung GALAXY S30 Plus: SURPRIZA Mare ce-i Bucura pe Fani

Samsung GALAXY S30 Plus baterie specificatii

Samsung GALAXY S30 Plus avea anuntata o baterie de 4800 mAh de catre unele zvonuri care au aparut cu saptamani bune inainte ca telefonul sa fie dezvaluit in mod oficial, insa iata ca lucrurile nu stau chiar asa precum s-a spus atunci. Chiar si cu o baterie de 4700 mAh, Samsung GALAXY S30 Plus ar fi un telefon extrem de interesant pentru foarte multi dintre cei care sunt dornici sa cumpere un asemenea dispozitiv, mai ales ca bateria are totusi capacitate mare.

Samsung GALAXY S30 Plus ar avea deasemenea si un nou chip Qualcomm Snapdragon 875, combinat cu Exynos 1020, in vasta majoritate a modelelor, iar ambele ar trebui sa fie mult mai eficiente din punct de vedere energetic. Asta inseamna ca le vor putea oferi clientilor in Samsung GALAXY S30 Plus o autonomie cel putin la fel de buna precum cea pe care S20 Plus o ofera in momentul de fata, ceea ce nu poate fi decat o veste foarte buna pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S30 Plus urmeaza sa fie lansat in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin luna martie, insa ramane sa asteptam si sa vedem care sunt planurile companiei vis-a-vis de aceste modele de telefoane.