Vodafone: Anuntul SPECIAL pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone are un anunt special pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a dezvaluit operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea chiar acum.

Vodafone suplimentar

Vodafone are un anunt special astazi pentru toti clientii sai din Romania, si e unul care ar putea veni cu surprize bune pentru o parte dintre ei, in aceasta perioada, mai ales daca exista din partea unora dorinta de a migra de la abonament la cartela. Cei de la Vodafone si-au anuntat clientii in legatura cu faptul ca beneficiaza acum de o oferta speciala pentru cartele care le aduce la doar 5 euro beneficiile extraoptiunii care costa in mod normal 8 euro.

Vodafone are aceasta promotie activa de ceva vreme, iar cei care isi activeaza o cartela prepay noua pe telefonul lor, si ideea in sine este una foarte buna pentru a le oferi oamenilor acces la servicii de calitate. Practic, cei care cumpara o cartela de 5 euro, fara TVA, au din start posibilitatea de a beneficia de toate beneficiile pe care le ofera o extraoptiune care cost a 8 euro, fara TVA, insa doar pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone: Anuntul SPECIAL pentru TOTI Clientii din Romania

Vodafone spune ca aceasta promotie este valabila doar timp de 5 saptamani de zile, dupa care ea expira, si lucrurile revin la normal, adica fiecare extraoptiune are beneficiile valabile in mod normal in respectivul pret. Vodafone ofera aceasta promotie pentru cei care isi activeaza o cartela prepay noua, deci fie cei care trec de la abonament la cartela, fie cei care devin pentru prima oara clienti ai operatorului, sau isi cumpara o cartela complet noua.

Vodafone ofera la 5 euro, fara TVA, nu mai putin de 80 GB de internet national, nelimitat minute si SMS-uri in retea, 2000 de minute si SMS-uri nationale, nelimitat apeluri si mesaje prin Facebook si WhatsApp, si cam atat, ca e de ajuns. Practic poti face cam ce vrei, inclusiv sa vorbesti in strainatate, iar asta pentru ca Vodafone ofera si 1000 de minute si SMS-uri internationale pentru a putea apela persoanele dragi aflate in afara tarii acum, sau in viitor.

Vodafone mai are aceasta promotie speciala disponibila pana in data de 30 septembrie, dupa care ea va expira, si va trebui sa va orientati dupa alt tip de oferta in baza careia sa primiti beneficii cat de cat similare.