BANCA Transilvania: Anunt SPECIAL ce Vizeaza Clientii Romani

BANCA Transilvania a publicat astazi un anunt special care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii daca ii folosesti serviciile.

BANCA Transilvania ofertele

BANCA Transilvania are astazi un anunt special pentru toti clientii sai din Romania, unul de care ar fi bine sa stii daca folosesti serviciile bancii, iar asta pentru ca esti vizat in mod direct de ceea ce se intampla acum. Cei de la BANCA Transilvania au anuntat pentru toti clientii din tara noastra o serie de oferte speciale pentru BT Pay, oferte care sunt disponibile doar pentru cei care au aplicatia in telefoanele lor in momentul de fata.

BANCA Transilvania a anuntat ca toti cei care au BT Pay in telefoane pot merge in sectiunea speciala pentru oferte, si vor gasi acolo noi promotii pentru inceperea scolii in cadrul unei campanii speciale pentru ceea ce se intampla in toamna. BANCA Transilvania este doar una dintre bancile care are oferte speciale in momentul de fata pentru clientii din Romania, iar sectiunea despre care vorbim include o varietate de promotii de care oricine poate profita.

BANCA Transilvania: Anunt SPECIAL ce Vizeaza Clientii Romani

BANCA Transilvania este dornica sa-i ajute pe clientii din toata tara sa se bucure de preturi foarte bune pentru produsele care au reduceri substantiale in Romania in momentul de fata, si daca nu ati facut asta inca, poate ca ar fi bine sa o faceti. BANCA Transilvania are de ceva vreme aceasta sectiune speciala cu oferte, iar in cadrul sai veti vedea doar cele mai bune promotii care sunt disponibile pentru romanii dornici sa profite de ele.

Da, ai văzut bine. 🤩 Hai în BT Pay să vezi toate ofertele. Nu ai încă #BTPay? 🤭 Click & download 👉🏻 bit.ly/326N02O

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 8 septembrie 2020

BANCA Transilvania promoveaza BT Pay ca o aplicatie foarte complexa, cu o multitudine de functionalitati extrem de utile, nu doar cele care permit vizualizarea informatiilor cu privire la contul bancar din Romania. BANCA Transilvania ofera separat de toate acestea inclusiv posibilitaea de a scoate bani de la bancomate fara PIN, transferuri de bani foarte rapid catre oricine, plus multe altele, deci exista motive sa nu ignorati existenta acestei aplicatii.

BANCA Transilvania are deasemenea disponibile o serie de concursuri pentru aceasta aplicatie, iar pentru a putea participa la ele trebuie sa o aveti in mod obligatoriu instalata in dispozitivele voastre chiar acum.