BCR Romania: Vestea GROZAVA care ii Vizeaza pe TOTI Clientii

BCR Romania are o veste grozava care ii vizeaza pe toti clientii din toata tara, iata ce decizie a luat banca, si cat de mult conteaza pentru toti.

bcr romania loializare

BCR Romania a anuntat o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, una pe care foarte multi mai mult ca sigur o vor aprecia, mai ales ca ea vine in marele lor beneficiu in momentul de fata. Vorbim despre un anunt care are legatura cu George, sistemul creat de catre cei de la BCR Romania pentru a le permite clientilor din toata Romania sa se bucure de un sistem inteligent de internet banking, dar si de cateva surprize foarte interesante.

BCR Romania are intr-una dintre aceste surprize oferit un sistem inteligent de Moneyback, adica in momentul in care clientii isi fac cumparaturile folosind ofertele disponibile pentru George, primesc inapoi anumite sume de bani. Cei de la BCR Romania au in aplicatia George o sectiune speciala in care listeaza toate ofertele care sunt disponibile pentru cei interesati sa profite de acest sistem, iar acolo exista destule promotii foarte interesante.

BCR Romania: Vestea GROZAVA care ii Vizeaza pe TOTI Clientii

BCR Romania ii anunta pe clientii din toata tara ca si-a actualizat aplicatia pentru George, iar asta ar putea sa le aduca tuturor chiar si mai multe oferte foarte bune de care sa se bucure in momentul de fata, daca vor preturi grozave. Vorbim despre o actualizare a aplciatiei pe care BCR Romania o ofera pentru clientii din toata Romania, ea fiind disponibila atat pe telefoanele iPhone, cat si pe telefoanele cu sistem de operare Android acum.

Ai auzit de shopping inteligent cu George? Acum te poți bucura de cumpărături cu bani înapoi în contul tău, direct din…

Publicată de BCR pe Luni, 7 septembrie 2020

BCR Romania listeaza printre schimbarile facute pentru noua versiune a aplicatiei doar includerea de noi oferte de Moneyback care sunt disponibile pentru clientii din Romania, dar nimic altceva in plus. Asta inseamna ca actualizarea facuta pentru aplicatia George acum nu aduce alte schimbari separat de implementarea acestor oferte noi, asa ca n-ar trebui sa vedeti altceva, desi nu e exclus ca BCR Romania sa fi rezolvat unele probleme de functionare, dar sa si fi imbunatatiri performantele generale.

BCR Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu milioane de clienti, iar sistemul George este oferit doar pentru unii dintre cei care aleg sa beneficieze de promotiile pe care le are banca acum.