DIGI Romania: Vestea IMPORTANTA, cum isi SURPRINDE Clientii

DIGI Romania are o veste foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata cum a decis sa ii surprinda in momentul de fata, si cat conteaza.

DIGI Romania combinat

DIGI Romania a anuntat o veste foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care chiar saptamana trecuta venise de la operator un mesja cu privire la ceea ce vrea sa faca acum. Cei de la DIGI Romania au lansat oferta de completare pe care o pun la dispozitia clientilor din toata tara, astfel ca stim in sfarsit ceea ce ne este oferit de catre companie pentru a ne bucura si mai mult de serviciile sale.

DIGI Romania a lansat oferta promotionala de completare pentru toti clientii sai din tara, si vorbim despre reducere la abonamentele de televiziune si internet pentru o anumita perioada de timp, daca profitati de ea. DIGI Romania ofera 50% reducere timp de 3 luni de zile la abonamentele de televiziune pentru clientii noi, astfel ca oricine vrea sa devina client nou al companiei, se poate bucura de aceasta promotie pana in cursul zilei de duminica.

DIGI Romania: Vestea IMPORTANTA, cum isi SURPRINDE Clientii

DIGI Romania combinat oferte

DIGI Romania are aceasta oferta inclusiv pentru clientii care au deja un abonament de internet fix activ la companie, astfel ca beneficiati deasemenea de reducerea de 50% timp de 3 luni la abonamentul de televiziune, daca il activati. Cei de la DIGI Romania au aceasta oferta pentru clienti doar in cazul celor care beneficiaza de pachetele de internet de 300, 500, 1000 Mbps, deci daca aveti un alt pachet, nu veti putea beneficia de aceasta oferta.

DIGI Romania, asa cum v-am spus inca de saptamana trecuta, nu prea avea ce sa ofere in materie de promotii pentru clientii sai, insa ceea ce vedem acum vine ca o veste foarte buna, mai ales ca serviciile sale sunt de calitate. Abonamentele de televiziune de la cei de la DIGI Romania ofera cam tot ceea ce v-ati dori, iar cu extraoptiunile pentru 4K si HBO, aveti parte de o varietate de continut, care poate fi accesat si la preturi suficient de mici.

DIGI Romania desfasoara aceasta campanie promotionala doar pana duminica, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, ar trebui sa profitati de situatie cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru, inainte ca promotia sa dispara.