BCR Romania: Clientii din TOATA Tara Vizati de o ATENTIONARE

BCR Romania are un mesaj de interes pentru clientii sai din toata tara, iata ce ne transmite banca acum, si ce ar trebui sa stim cu totii despre mesaj.

BCR Romania suspendari

BCR Romania are un mesaj care ii vizeaza pe clientii din toata tara astazi, unul de care ar trebui sa stim cu totii, unul pe care banca incearca sa ni-l aduca in atentie ca un beneficiu important de care oricine se poate bucura. Mai exact, cei de la BCR Romania le spun iar clientilor din toata Romania faptul ca daca folosesc sistemul George beneficiaza de o experienta speciala in ceea ce priveste serviciile oferite de banca, dar si in ceea ce priveste securitatea.

BCR Romania le ofera clientilor din toata tar aun nivel ridicat de securitate multumita asistentului inteligent George, oamenii avand parte de verificari constante ale tranzactiilor pentru a detecta posibile fraude. Cei de la BCR Romania au gandit sistemul intr-un asemenea mod incat el sa fie usor de analizat ceea ce fac oamenii, si daca exista eventuale probleme, ele sa poata fi rezolvate fara ca experienta sa fie afectata in mod negativ.

BCR Romania: Clientii din TOATA Tara Vizati de o Atentionare

BCR Romania ofera George de foarte multa vreme, insa a implementat treptat unele dintre sistemele de securitate de care se bucura clientii sai din toata tara, si pe masura ce integreaza noutati importante, anunta pe toata lumea. Ceea ce ofera BCR Romania prin George este similar cu ceea ce vrea sa ofere BANCA Transilvania cu NeoBT, sistemele fiind destul de apropiate ca mod de gandire, si ca functionalitate, deci cine se muta de la o banca la alta, stie ce va primi.

George Pay are multe funcții pentru ca plățile tale să fie făcute în siguranță. Controlează-l cum vrei și uită de…

Publicată de BCR pe Marţi, 8 septembrie 2020

BCR Romania a implementat deasemenea pentru George posibilitatea de a controla cardurile si a le suspenda, la nevoie, deci daca exista vreo situatie de frauda, o puteti opri rapid, mai mult decat atat, fiind trimise notificari pentru fiecare actiune. BCR Romania a gandit, practic, intr-o buna masura cam tot ceea ce ar trebui sa fie nevoie pentru ca un client sa aiba parte de cea mai buna experienta posibila cand foloseste asistentul inteligent, ceea ce nu e tocmai o idee rea.

BCR Romania va continua sa imbunatateasca George pe masura ce este nevoie de functionalitati noi, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi oferit pentru clientii din toata lumea in perioada urmatoare.