Telekom: Anuntul URIAS cu care ii SURPRINDE pe Multi Romani

Telekom are un anunt foarte interesant care a surprins si foarte multa lume, iata ce a declarat operatorul de telecomunicatii in cursul acestei zile.

Telekom multumire

Telekom a inceput anul “in forta”, alegand sa le ofere tuturor romanilor posibilitatea de a se bucura de o serie de noi oferte extrem de interesante pentru serviciile pe care le ofera, intrand intr-un razboi serios cu cei de la DIGI. Acum Telekom incepe sa ne spuna si care sunt parerile clientilor sai vis-a-vis de aceste oferte, si dupa cum puteti vedea mai jos, operatorul spune ca 80% dintre cei care s-au portat spun ca se bucura de preturile mici.

Telekom spune ca 80% dintre cei care s-au portat in reteaua sa afirma ca se bucura de un pret mai bun pentru serviciile pe care le primesc, totul in raport cu vechiul furnizor al acelorasi servicii de telecomunicatii. Cei de la Telekom au in momentul de fata preturi mai mici decat Orange, sau Vodafone, in ceea ce priveste multe servicii pe care le ofera, fiind “la egal” doar cu cei de la DIGI cand vine vorba despre raportul pret beneficii.

Telekom: Anuntul URIAS cu care ii SURPRINDE pe Multi Romani

Telekom le ofera romanilor posibilitatea de a se porta in reteaua sa si de a beneficia de reducere de 50% pentru serviciile de telefonie mobila, iar asta in primele 12 luni de contract, din cele 24 de luni. Desigur ca oricare dintre clienti ar spune ca platesc mult mai putin decat la concurenta in aceste conditii, insa ar fi interesant de vazut un studiu facut si dupa trecerea celor 12 luni, cand clientii vor avea de platit pretul intreg pentru servicii.

80% dintre românii portați la Telekom spun că plătesc un preț mai bun decât înainte pentru beneficiile primite….

Publicată de Telekom Romania pe Miercuri, 9 septembrie 2020

Telekom continua sa aiba oferte extrem de bune pentru clientii sai din toata tara in aceasta perioada, si vorbim despre promotii mai bine decat la oricare alt concurent, exceptie facand cei de la DIGI. Este surprinzator cat de seriosi au devenit cei de la Telekom in ceea ce priveste concurenta in fata Orange, Vodafone si DIGI, insa clientii care au ajuns in retea sunt deocamdata multumiti de ceea ce primesc de la operator.

Telekom vrea sa plece din Romania cat se poate de repede, insa pana cand va reusi sa faca asta, va incerca cu toata puterea sa atraga cat mai multi clienti in cadrul retelei sale de telecomunicatii din tara.