DIGI, Telekom, Vodafone, Orange: SURPRINZATOR Anunt pentru Romanii din Tara

DIGI, Telekom, Vodafone, Orange sunt in centrul unui surprinzator anunt pentru romanii din toata tara, iata ce s-a intamplat pentru noi toti.

DIGI Telekom Vodafone Orange schimburi

DIGI, Telekom, Vodafone, Orange sunt cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, avand impreuna peste 20 de milioane de clienti, iar cu privire la o parte dintre ei a venit recent un anunt foarte interesant. Cei de la ANCOM au dezvaluit cifrele privind portarile facute in retelele DIGI, Telekom, Vodafone, Orange in primele 8 luni ale anului 2020, iar dupa cum se poate vedea mai jos pandemia de Coronavirus n-a afectat prea mult intentiile oamenilor.

DIGI, Telekom, Vodafone, Orange au inregistrat in ultimele 2 luni aproape la fel de multe portari precum in prima luna din anul 2020, cea in care nu s-a resimtit in vreun fel efectul pandemiei de Coronavirus, din februarie portarile incepand sa scada. In 2019, lunile aprilie si mai au generat portari masive in retelele DIGI, Telekom, Vodafone, Orange, insa pentru ca in 2020 acestea au fost marcate de starea de urgenta, trend-ul s-a mutat la lunile iulie si august, dupa cum puteti vedea.

DIGI, Telekom, Vodafone, Orange: SURPRINZATOR Anunt pentru Romanii din Tara

DIGI Telekom Vodafone Orange schimburi clienti

DIGI, Telekom, Vodafone, Orange continua sa-si “fure” reciproc clientii din Romania in numar destul de mare si in aceasta perioada, ceva ce desigur ca era de asteptat, din moment ce exista interesul oamenilor de a benficia de servicii mai ieftine si mai bune. Desigur ca totul depinde si de ofertele pe care DIGI, Telekom, Vodafone, Orange le au, iar pana acum primul operator a avut cel mai mare succes in ceea ce priveste atragerea de clienti noi.

DIGI, Telekom, Vodafone, Orange continua sa duca un razboi surd pentru atragerea de clienti noi in retelele proprii, insa nimeni nu poate sa-i ajunga din urma pe primii, asa cum s-a intamplat inclusiv in cursul anilor anteriori. E destul de clar ca si in 2020 vom vedea o lupta dura intre DIGI, Telekom, Vodafone, Orange pentru a atrage clienti noi, dar tot primii vor fi cei care vor avea, in final, succesul cel mai mare in initiativele pe care le pun la care.

DIGI, Telekom, Vodafone, Orange reusesc sa schimbe anual cam 1 milion de clienti in baza legislatiei privind portarea, iar cifrele continua sa creasca pe masura ce oamenii devin tot mai nemultumiti de serviciile de care beneficiaza.