Raed Arafat: mesajul privind coruptia si pandemia de Coronavirus

Raed Arafat coruptia pandemia Coronavirus

Raed Arafat este din nou in centrul unui scandal dupa ce in presa au aparut informatii conform carora seful DSU ar fi anchetat de catre procurorii DNA din cauza unor achizitii facute in domeniul sanitar in timpul pandemiei de Coronavirus, dar acest lucru nu este adevarat, conform PICCJ.

Raed Arafat a intrebat procurorii PICCJ in legatura cu eventualele dosare aflate in lucru in care el ar fi suspect, sau inculpat, iar acestia au raspuns ca nu exista vreunul, seful DSU incercand sa dovedeasca faptul ca in timpul pandemiei de Coroanvirus a actionat corect in Romania.

“Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania TV, prin care, pe baza unor informatii care ar fi date pe surse, numele meu ar aparea in dosare de coruptie înstrumentate de DNA, am inaintat saptamana trecuta Directiei Nationale Anticoruptie o adresa in vederea stabilirii dacă mă aflu in calitatea de suspect sau inculpat in vreun dosar penal aflat pe rolul institutiei amintite anterior.

Astazi, in urma raspunsului DNA, pe care il atasez mai jos, se constata clar ca numele meu NU apare asociat vreunei calitati de suspect sau inculpat in cauzele penale instrumentate de Directia Nationala Anticoruptie.

Doresc sa multumesc celorlalti reprezentanti media care nu au preluat aceste informatii neprobate, neadevarate, care au rolul evident de a-mi prejudicia imaginea publica.”

Ca urmare a atacurilor continue aduse la adresa mea, diseminate opiniei publice de catre postul de televiziune Romania…

Publicată de Raed Arafat pe Marţi, 8 septembrie 2020