Orange: Vestea de INTERES pentru TOTI Clientii din Romania

Orange a anuntat o veste de interes pentru toti clientii sai din Romania, iata ce decizie a luat operatorul, si cat de mult conteaza pentru noi.

orange tur

Orange are astazi un mesaj de interes pentru toti clientii sai din Romania, unul care ar putea fi de ajutor chiar si cei care nu sunt clienti, desi ei nu au beneficiul important oferit de catre operator. Cei de la Orange le spun clientilor din toata Romania faptul ca Turul Romaniei la ciclism poate fi vazut de catre ei prin intermediul Orange TV Go de oriunde s-ar afla in tara noastra, si totul folosind o simpla conexiune mobila de internet, plus aplicatia.

Orange spune ca Turul Romaniei la ciclism este transmis de catre posturile de televiziune TVR 1 si TVR 3, iar cei care vor sa-l vada inclusiv cand sunt “mobili”, o pot face folosind aplicatia Orange TV Go, sau platforma online. Orange spune ca oricare dintre clientii sai, indiferent ce fel de abonament au in momentul de fata, se pot bucura de urmarirea Turului Romaniei la ciclism, logarea in Orange TV Go putand fi facuta doar cu un numar de telefon.

Orange: Vestea de INTERES pentru TOTI Clientii din Romania

Orange faciliteaza astfel accesul clientilor sai la un eveniment sportiv care poate fi de interes pentru foarte multa lume, iar cei care nu sunt clienti macar afla despre ceea ce se intampla in tara noastra. Cei de la Orange au luat decizia de a isi anunta clientii probabil si pentru ca accesul la TVR 1 si TVR 3 este oferit gratuit prin Orange TV Go, deci nu exista vreo bariera pentru clientii care vor sa urmareasca toata actiunea Turului Romaniei de la distanta.

Nu rata cele mai importante momente ale Turului României, chiar dacă ești în mișcare. Autentifică-te cu numărul tău de…

Publicată de Orange pe Marţi, 8 septembrie 2020

Orange spune ca fiecare etapa va fi transmisa de catre TVR 1 si TVR 3 pentru cei interesati, deci puteti urmari inclusiv la televizoare tot acest eveniment sportiv, insa desigur doar la orele la care au loc transmisiunile. Cei de la Orange incearca sa le ofere clientilor din Romania acces la cele mai importante momente ale Turului Romaniei, si puteti vedea fara discutie tot, asa cum trebuie, daca urmariti cele doua posturi de televiziune de oriunde din tara.

Orange este doar unul dintre operatorii de telecomunicatii care transmite acest eveniment foarte important, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la ce fel de acces aveti online la TVR 1 si TVR 3 la furnizorul vostru de servicii.