Presedintele Romaniei: Mesajul important in plina pandemie de Coronavirus

Presedintele Romaniei scoala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis astazi un mesaj important pentru milioane de romani in plina pandemie de Coroanvirus, si e nevoie ca multi sa il asculte cu foarte mare atentie pentru ca el sa isi produca efectele asa cum trebuie in tara noastra.

Presedintele Romaniei le transmite romanilor sa isi trimita copiii la scoala dupa ce acestea vor fi redeschise, acest lucru fiind foarte important pentru viitorul lor, asa cum au mai spus-o si alti experti pana in momentul de fata, totul in contextul in care multi parinti se tem sa faca asta.

“Mă adresez părinţilor, care în mod firesc sunt preocupaţi şi îngrijoraţi: Vă încurajez să-i trimteţi pe copii la şcoală şi să le explicaţi că pentru un timp, şcoala va fi diferită, dar dacă vom respecta cu toţii regulile, vom depăşi cu bine această situaţie.

Nu putem reduce riscul de infectare la zero, dar este foarte important să conştientizăm că prin respectarea regulilor de bază, fiecare contribuie la siguranţa întregii comunităţi. Limitarea accesului la educaţie are consecinţe majore pentru generaţiile tinere şi ne afectează tuturor viitorul. ecizia de a deschide şcolile, deşi nu este una uşoară, este corectă şi necesară”

Conferință de presă susținută de președintele României, Klaus Iohannis

Conferință de presă susținută de președintele României, Klaus Iohannis

Publicată de Guvernul României pe Miercuri, 9 septembrie 2020