WhatsApp: Nou SECRET Descoperit pentru MILIOANE de Telefoane

WhatsApp are un nou secret important descoperit pentru sute de milioane de telefoane din lumea intreag,a iata ce urmeaza sa ne fie oferit in aplicatie.

WhatsApp mazgaleli

WhatsApp are un nou secret urias descoperit pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, si vorbim despre o dezvaluire care este posibila doar multumita companiei din spatele platformei de mesagerie. WhatsApp are dezvaluit faptul ca va avea in viitorul nu foarte indeparatat o noua functie speciala care ne va permite sa desenam peste wallpaper-urile ce pot fi setate ca fundal pentru conversatii, totul ca o completarea a acestui nou sistem.

WhatsApp va permite in viitorul apropiat setarea oricarui tip de wallpaper dorim ca fundal pentru conversatiile noastre, si schimbarea era asteptata de foarte multa vreme de catre foarte multi oameni, ea fiind intr-un final pregatita pentru a fi oferita. In ideea de a face sistemul si mai complex, si mai usor de personalizat, cei de la WhatsApp vor permite inclusiv aplicarea de doodle-uri pentru respectivele wallpaper-uri, totul in baza a ceea ce ne dorim noi sa facem.

WhatsApp: Nou SECRET Descoperit pentru MILIOANE de Telefoane

WhatsApp mazgaleli doodle

WhatsApp urmeaza sa aiba noi functii care vor face aplicatia mult mai usor de personalizat, ceva ce desigur ca vine ca o veste foarte buna pentru toata lumea, totul in ideea in care oamenii cer de foarte multa vreme o functionalitate de acest gen. WhatsApp a ascultat intr-un final, cel mai probabil si pentru ca aplicatiile rivale au implementate de foarte multa vreme functii similare pentru utilizatorii lor, deci era normal ca schimbarile sa vina si aici.

WhatsApp pregateste o sumedenie de noutati foarte importante pentru utilizatorii din intreaga lume, iar aceasta functionalitate privind personalizarea fundalului conversatiilor e doar o parte din ceea ce va veni pentru noi. WhatsApp va lansa o alta functie mult mai importanta in viitorul apropiat, ea urmand a ne permite sa ne logam de pe diverse dispozitive in conturile din platforma pentru a vedea mesajele oriunde dorim, totul fiind sincronizat automat.

WhatsApp va aduce toate aceste schimbari in viitorul apropiat pentru noi toti, insa trebuie sa avem rabdare pentru ca functiile noi sa fie dezvoltate suficient de bine pentru a ne fi oferite fara probleme de utilizare.