Raiffeisen Bank: Anunt SPECIAL facut pentru Romanii din Tara

Raiffeisen Bank are un anunt special pentru toti romanii din tara astazi, iata ce a dezvaluit banca pentru toata lumea, si cat de mult conteaza pentru noi.

Raiffeisen Bank grama

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte interesant astazi pentru romanii din toata tara, banca spunandu-le tuturor oamenilor despre o initiativa foarte interesanta pe care a facut-o, si care vine ca un bonus foarte bun pentru noi toti. Cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca vor publica in platforma lor online de creatii artistice noul capitol al 5-lea din “Caragiale e de vina”, prezentandu-ne povestea din perspectiva unuia dintre actori, Ionut Grama.

Raiffeisen Bank a intins seria “Caragiale e de vina” pe 5 capitole pentru a ne face o imagine cat mai clara cu privire la ceea ce se intampla in povestile celebrului scriitor, dar si pentru a ne prezenta o gama variata de artisti care au lucrat la tot. Raiffeisen Bank a publicat primele 4 parti in platforma sa online pentru arta, iar capitolul 5 va fi disponibil chiar din aceasta seara pentru toata lumea, asa ca veti puteti sa il urmariti pentru a-i vedea pe actorii vostri favoriti.

Raiffeisen Bank: Anunt SPECIAL facut pentru Romanii din Tara

Raiffeisen Bank ne prezinta din nou un spectacol extrem de interesant de care oricine se poate bucura, si e bine sa urmariti inclusiv acest nou capitol pentru a vedea si continuarea povestii pe care ati urmarit-o pana in momentul de fata. Raiffeisen Bank a incercat sa le aduca romanilor o experienta cat se poate de buna in ceea ce priveste arta, iar acest capitol nou ne arata in continuare dorinta sa de a ne face fericiti cu noi creatii demne de atentia noastra.

Capitolul 5 din seria making-of Caragiale e de vină! ne dezvăluie, de această dată, perspectiva unui personaj,…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Marţi, 8 septembrie 2020

Raiffeisen Bank ne spune deasemenea ca dialogul din creatie este orchestrat de regizoarea Mariana Camarasan, cea care pana acum ne-a ajutat sa intelegem mult mai bine ceea ce se intampla in mintile multora dintre personajele prezente in povestirile din platforma. Raiffeisen Bank ar trebui sa continue povestea inclusiv dupa acest al 5-lea capitol din serie, deci vom mai avea cu siguranta ce sa urmarim chiar daca unii credeau ca povestea ia final acum.

Raiffeisen Bank va pune la dispozitia tuturor acest nou capitol chiar din aceasta seara, de la ora 19:30, astfel ca il vom putea urmari cu totii, fara probleme deci nu trebuie sa va faceti griji ca veti pierde ceva din toata aceasta poveste.