Vodafone: Anuntul de ULTIMA ORA, AVERTIZAREA pentru Romani

Vodafone a facut un anunt de ultima ora cu o avertizare extrem de importanta pentru romanii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Vodafone recuperari

Vodafone a publicat cu doar cateva zeci de minute in urma un anunt de ultima ora care vizeaza milioanele sale de clienti din toata Romania, dar si cam orice fel de roman care in aceasta perioada se bucura de servicii de telecomunicatii, si nu numai. Cei de la Vodafone ii avertizeaza pe romani sa nu isi ofere prin telefon, email, etc, persoanelor necunoscute datele cu caracter personal deoarece acestea pot fi folosite intr-o varietate de scopuri malitioase.

Vodafone vine cu aceasta avertizare pentru a doua, sau a treia, oara in acest an, iar asta din cauza cresterii numarului de fraude care vizeaza romanii din toata tara, extrem de multe persoane fiind afectate de aceasta problema. Cei de la Vodafone au intampinat cel mai probabil o multitudine de situatii in care clientii lor au fost inselati de catre persoane de rea credinta care au incercat sa isi faca abonamente, sau sa cumpere telefoane, in numele altora.

Vodafone: Anuntul de ULTIMA ORA, AVERTIZAREA pentru Romani

Vodafone vine astfel cu o noua avertizare pentru clientii din toata Romania de a nu isi oferi datele personale prin telefon, email, si nu doar atat, iar aici vorbim despre nume, cod numeri personal, serie si numar de buletin, si nu doar atat. Aceste date pot fi folosite de catre oamenii rau intentionati pentru a genera probleme foarte mari pentru victimele lor, inclusiv pierderi serioase de bani, iar Vodafone nu poate intotdeauna sa rezolve problemele.

Ca să te protejezi de fraudă, nu furniza prin e-mail sau orice alt mediu date personale precum codul numeric personal, conturi bancare, parole sau coduri de reîncărcare. #MereuÎmpreună #MereuÎnSiguranță

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 10 septembrie 2020

Vodafone incearca sa ii ajute pe clientii sai sa se fereasca de foarte mari batai de cap cu fraudele care au loc in Romania in aceasta perioada, dar e nevoie si ca romanii sa fie foarte atenti la ceea ce se intampla, si sa se protejeze singuri. De cele mai multe ori, fraudele dau cu totul peste cap viata oamenilor, iar chiar si politia are in foarte multe cazuri dificultati foarte mari in a rezolva problemele prin care trec oamenii.

Vodafone incearca sa ii ajute pe clientii sai sa se fereasca de probleme, dar e nevoie si ca oamenii sa inteleaga ca trebuie sa faca singuri acest lucru pentru a nu ajunge in situatia de a avea nevoie de ajutorul autoritatilor pentru a is recupera banii pierduti.