Planeta Jupiter: Imaginea INCREDIBILA Dezvaluita de la NASA

Planeta Jupiter are astazi parte de o imagine incredibila dezvaluita de catre cei de la NASA, iata ce ne prezinta agentia spatiala americana acum.

Planeta Jupiter sistemele

Planeta Jupiter are parte de o dezvaluire incredibila facuta de catre NASA, o imagine impresionanta fiind publicata de catre agentia spatiala americana pentru intreaga omenire, una de care foarte multa lume a ramas uimita. Cei de la NASA au publicat o imagine care combina trei poze facute pe final de august si pe 1 septembrie, ele prezentand o furtuna foarte importanta de pe planeta Jupiter care se intinde pe o zona foarte mare de pe corpul cosmic.

Planeta Jupiter are prezentata in imaginea de mai jos o furtuna pe care cei de la NASA au reusit sa o surprinda, ea aratandu-ne cum aceasta isi dubleaza lungimea intr-o perioada foarte scurta de timp. Vorbim despre o furtuna care se intinde din emisfera de nord pe care o are planeta Jupiter si pana la partea estica a sa, trecand pe langa furtuna “rosie” care a fost detectata cu extrem de mult timp in urma de catre oamenii de stiinta.

Planeta Jupiter: Imaginea INCREDIBILA Dezvaluita de la NASA

Planeta Jupiter sistemele furtuni
FOTO: Andy Casely

Planeta Jupiter are deasemenea prinse deasupra sa inclusiv lunile Io si Callisto, iar asa avem o imagine destul de completa cu privire la ceea ce se intampla la atat de mare distanta de Pamant in momentul de fata. Imaginile ne arata cat de turbulenta este atmosfera pe care o are planeta Jupiter, ea fiind una dintre cele mai complicate din tot sistemul solar, si asta a facut atat de dificila monitorizarea sa de catre oamenii de stiinta pana acum.

Planeta Jupiter nu a avut pana in momentul de fata vreo nava care sa patrunda dincolo de norii foarte densi, si periculosi, iar oamenii de stiinta inca nu stiu ce anume se afla in spatele acestor furtuni care acopera cam toata planeta. Exista desigur foarte multe secrete care inca nu au fost descoperite pentru planeta Jupiter, si exista multe mistere care trebuie deslusite, asa ca ramane de vazut ce anume vor mai detecta oamenii de stiinta in viitor.

Planeta Jupiter ramane in continuare sub monitorizarea celor de la NASA, si este de asteptat ca in viitorul nu foarte indepartat sa vedem si alte imagini similare cu surprizele care se ascund la distanta atat de mare.