WhatsApp: Modificarea SECRETA, NIMENI Nu se Astapta la Asta

WhatsApp continua sa faca in secret modificari pentru aplicatia dedicata telefoanelor din intreaga lume, iata ce a fost ascuns pana acum in aplicatie.

whatsapp apelari

WhatsApp continua sa faca in secret modificari pentru aplicatia de mesagerie care este folosita de peste 2 miliarde de oameni din intreaga lume, si desigur ca nu toate dintre ele sunt chiar cele mai bune pe care lumea le astepta de atat de multa vreme. Astazi vorbim despre o noua modificare secreta care a fost descoperita pentru versiunea dedicata telefoanelor Android, ea fiind vizibila in versiunile beta ale aplicatiei, oferita celor care vor sa o testeze.

WhatsApp vrea sa ne complice viata incepand din perioada urmatoare, iar asta pentru ca a implementat in cadrul aplicatiei un nou buton pentru apelare, care le va inlocui pe cele actuale, in loc de doua urmand a fi unul singur, cu o optiune dubla. In momentul in care acel buton va fi apasat, aplicatia WhatsApp ne va oferi optiunea de a alege daca vrem sa facem un apel video, sau voce, cu persoana din a carei conversatie apasam butonul pentru apelare.

WhatsApp: Modificarea SECRETA, NIMENI Nu se Astapta la Asta

whatsapp apelari contacte

WhatsApp a implementat in momentul de fata aceasta schimbare doar pentru versiunea aplicatiei dedicata companiilor, insa ea va ajunge mai mult ca sigur inclusiv in versiunea pentru utilizatorii obisnuiti, asa cum se intampla intotdeauna cu noutatile. In momentul in care aceasta modificare va fi implementata in WhatsApp, utilizatorii vor avea procesul de apelare ingreunat cu un pas, pentru ca vor trebui sa aleaga ce fel de apel vor sa faca, in loc sa aiba direct in interfata scurtaturi pentru aceasta functionalitate.

WhatsApp testeaza acest sistem in momentul de fata, iar asta inseamna ca deocamdata nu s-a luat vreo decizie cu privire la implementarea sa intr-o forma finala, asa ca am putea vedea orice fel de decizie luata de catre companie. Ar fi bine ca in final butonul sa nu fie unul segmentat, iar WhatsApp sa ne ofere in continuare doua butoane pentru apelare, insa compania vrea sa vada daca lumea vrea un sistem diferit pentru tot.

WhatsApp va lansa aceasta modificare, daca va decide ca trebuie oferita, abia in momentul in care va fi pregatita, deci mai avem de asteptat minim cateva saptamani de zile pana cand ea va fi disponibila pentru toata lumea, si poate intr-un format diferit.