Windows 10: Anunt Asteptat de catre MILIOANE de Utilizatori

Windows 10 are parte de un anunt foarte important care a fost asteptat de catre milioane de clienti Microsoft din intreaga lume, iata ce a fost facut.

Windows 10 neoptimizare

Windows 10 este in centrul unui anunt asteptat de milioane peste milioane de clienti ai companiei Microsoft, iar asta deoarece el aduce o veste foarte importanta pentru foarte multa lume, una care schimba mult din experienta de folosire. V-am spus zilele trecute despre o problema pe care o are sistemul de operare Windows 10, acesta avand un bug intr-un sistem care are menirea de a optimiza mediile de stocare, dar care le poate strica in totalitate.

Windows 10 are aceasta problema cu sistemul Drive Optimize, iar cei cu SSD-uri au inceput sa raporteze faptul ca acest sistem face in mod repetat optimizari fara a “tine minte” ca le-a facut deja, iar asta poate afecta in timp SSD-urile. Pentru ca problema e una de care s-a plans foarte multa lume, cei de la Microsoft au raportat faptul ca incepand cu versiunea KB4571756, build 19041.508, Windows 10 are aceasta problema rezolvata pentru toti utilizatorii care au intalnit-o pana in acest moment.

Windows 10: Anunt Asteptat de catre MILIOANE de Utilizatori

Windows 10 a avut initial aceasta problema descoperita de catre utilizatori chiar in luna ianuarie a acestui an, iar desi cei de la Microsoft anuntasera ca un patch o rezolvase in aceeasi luna, ea a reaparut in actualizarea lansata in luna mai. Din mai si pana acum, Microsoft nu a reusit sa rezolve aceasta problema din Windows 10, insa lucrurile s-au rezolvat in momentul de fata, sau cel putin asta sustine compania americana cu actualizarea noua.

Windows 10 are de obicei rezolvate unele probleme, doar pentru ca altele sa apara ca parte a rezolvarilor anterioare, deci e de asteptat sa auzim ca altceva a fost stricat de catre cei de la Microsoft cu rezolvarea de acum. Este de altfel si destul de usor sa strici ceva in Windows 10 din moment ce sistemul de operare este atat de complex, iar cand ai atat de multe lucruri care se pot strica in orice moment, este destul de usor chiar sa faci acest lucru.

Windows 10 urmeaza sa aiba parte de o noua actualizare importanta in cursul saptamanilor urmatoare, cei de la Microsoft pregatind pentru lansare actualizarea de toamna, insa ea va aduce mai multe rezolvari pentru probleme decat functii noi.