Facebook: Campus este Reteaua de Socializare doar pentru Studenti

facebook campus studenti

Facebook a luat pe mai toata lumea prin surprindere astazi si a decis sa anunte lansarea unei retele de socializare noi, ea avand denumirea Campus, dar fiind dedicata exclusiv studentilor, nu si altor oameni, adica totul revine de acolo de unde a plecat initial.

Facebook le permite doar studentilor care au o adresa de email a unei universitati sa se inscrie pentru a folosi Campus, adica exact ceea ce s-a intamplat cand reteaua de socializare a fost lansata pentru prima oara, cu mai bine de un deceniu in urma.

Facebook spune ca noua retea de socializare, integrata in cea principala, are rolul sau, iar asta pentru ca studentii nu mai revin la universitati din cauza pandemiei de Coronavirus, dar trebuie sa aiba un loc in care sa discute liber, si acesta se numeste Campus.

“Cu COVID-19, vedem că mulți studenți nu se întorc în campus în toamnă. Acum, cursurile se țin online și studenții încearcă să reacționeze la acest nou normal al ceea ce înseamnă să te conectezi la cluburi și organizații care îți pasă, atunci când nu ești împreună.”