RCS & RDS: OFICIAL, Decizia URIASA pentru Clientii Romani

RCS & RDS a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, iata ce vom primi de acum inainte de la companie.

RCS & RDS handbal

RCS & RDS a anuntat o noua decizie importanta cu care incearca sa ii surprinda pe clientii sai din toata Romania, iar asta in contextul in care oamenii cauta tot mai des motive sa isi ocupe timpul, mai ales ca vara e pe terminate. Cei de la RCS & RDS au anuntat in mod oficial faptul ca in urmatorii 5 ani de zile vor transmite meciurile de handbal masculin si feminim pe posturile de televiziune DIGI Sport si DIGI Online pentru toti abonatii.

RCS & RDS isi adauga in portofoliu un sport care nu a lipsit pana acum, dar unul pentru care, probabil, trebuia sa plateasca licente destul de scumpe, asa ca a rezolvat problema rapid cu preluarea sezoanelor pe 5 ani de zile. RCS & RDS anunta ca va transmite cele mai importante competitii pentru cluburi de handbal masculin si feminim din Europa in urmatorii 5 ani de zile, astfel ca vorbim despre o veste excelenta pentru fanii acestor sporturi.

RCS & RDS: OFICIAL, Decizia URIASA pentru Clientii Romani

RCS & RDS preia transmisiunile pentru aceste competitii sportive pentru ca exista interes mare din partea romanilor din moment ce exista echipe romanesti atat in Champions League-ul feminim, cat si in competitiile inferioare ca valoare. Exista foarte multi oameni dornici sa urmareasca meciurile de handbal care au loc la nivel european, iar RCS & RDS acopera si aceasta nevoie a clientilor sai, o decizie care mai mult ca sigur ca va fi apreciata.

Cupele europene de handbal masculin și feminin se vor vedea la Digi Sport și în Digi Online. 🏐🥅Abonații #DigiTV vor…

Publicată de DIGI Romania pe Joi, 10 septembrie 2020

RCS & RDS transmite totul inclusiv online prin DIGI Online, deci oricine se va putea bucura de calitate foarte buna pentru transmisiuni, astfel ca vom avea ocazia de a vedea echipele favorite chiar si la calitate inalta. Din pacate meciurile nu vor fi transmise si in format 4K pentru abonatii RCS & RDS din Romania, dar macar exista transmisiunile HD, asa ca veti avea oricum ocazia de a va urmari echipele favorite la calitate destul de buna pe propriile televizoare.

RCS & RDS transmite competitiile sportive chiar din acest moment, astfel ca nu trebuie decat sa va uitati in zilele in care au loc meciurile europene, cele din campionatul intern fiind de multa vreme transmise de catre postul de televiziune.