Fortnite: Noile SCHIMBARI URIASE Anuntata de Epic (VIDEO)

Fortnite are o serie de noi schimbari uriase anuntate de catre Epic Games pentru jucatorii din intreaga lume, si in clipul video de mai sus le puteti vedea pe unele dintre cele care vor fi oferite pe partea de gameplay, insa exista si multe altele disponibile separat pentru partea de competitivitate.

Fortnite a avut actualizarea lansata chiar noaptea trecuta de catre compania Epic Games pentru utilizatorii din intreaga lume, si vorbim despre modificari neasteptat de mari care au venit pentru jucatorii ce sunt activi in cadrul noului titlu, foarte multa lume fiind placut surprinsa de imbunatatiri.

Fortnite are incepand de aseara o noua locatie numita Stark Industries, aceasta inlocuind mult mai celebra Frenzy Farms, insa asta nu e tot, pentru ca pe harta a aparut o zona noua inspirata din partea de nord a New York-ului, acolo fiind o serie de noi cladiri pe care jucatorii le pot vizita.

Fortnite are acum disponibile inclusiv noi arme speciale pe care le putem folosi, iar printre ele se numara si ciocanul lui Thor, care desigur ca va avea o putere uriasa, insa inclusiv Repulsor din costumul lui Iron Man va fi disponibil, acesta permitandu-le jucatorilor sa zboare mult mai usor, mai rapid, si mai departe.

Fortnite are in final integrate si o serie de drone controlate de un nou urias inamic, Galactus, el fiind adus deasemenea din lumea Marvel, astfel ca vorbim despre un update urias pe care cei de la Epic Games l-au lansat pentru jucatori, si veti avea ce descoperi multumita actualizarii de azi.