Guvernul Romaniei: Sporturile care vor fi permise de catre autoritati

Guvernul Romaniei sporturi contact

Guvernul Romaniei pregateste o decizie extrem de importanta pentru unii dintre romanii din toata tara, iar asta pentru ca in urma hotararii pentru a prelungi starea de urgenta, se va permite inclusiv reinceperea unor activitati sportive de contact, conform unei declaratii data de catre ministrul Sportului.

Guvernul Romaniei va permite desfasurarea anumitor evenimente sportive in baza unor reguli prestabilite, cu respectarea unor masuri de protectie, insa partea importanta este ca va fi permisa totusi reluarea unor activitati care au fost blocate pana in momentul de fata.

“Pot să vă fac şi un anunţ: în momentul de faţă, urmare a hotărârii de Guvern care va fi adoptată luni, în şedinţa de Guvern, de prelungire a stării de alertă, vom avea posibilitatea legală să deblocăm toate sporturile în România, bineînţeles, care funcţionează după nişte reguli complementare oferite de zona medicală, chiar dacă îi incomodează, ele sunt absolut obligatorii când vorbim de sănătatea publică. Nimeni nu se poate juca cu sănătatea sportivilor şi participanţilor la competiţiile sportive.”