Orange: Vestea GROZAVA ce-i Vizeaza pe Clientii din Romania

Orange a anuntat o veste grozava pentru foarte multi dintre clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii daca beneficiezi de serviciile sale.

Orange vizionari

Orange a anuntat o noua veste grozava care ii vizeaza pe multi dintre clientii romani ai operatorului de telecomunicatii, una care ar trebui sa ne bucure intr-o foarte mare masura, mai ales daca avem si servicii de televiziune de la operator. Cei de la Orange au anuntat ca in acest weekend clientii sai din Romani vor putea urmari fara probleme competitiile sportive care vor fi difuzate pe canalele de televiziune Look, inclusiv prin Orange TV Go.

Orange are platforma Orange TV Go creata special pentru cei care vor sa vada continut de televiziune si pe calculatoare, sau terminale mobile, indiferent unde s-ar afla, iar de fiecare data cand continut interesant e oferit, ne anunta prin mesaje dedicate. Cei de la Orange fac fix acelasi lucru si acum, iar clientilor din toata tara le spun ca in weekend pot sa vada meciurile de fotbal, sau handbal, favorite inclusiv prin aceasta platforma de streaming.

Orange: Vestea GROZAVA ce-i Vizeaza pe Clientii din Romania

Orange stie foarte bine cam cati romani sunt dornici sa urmareasca meciurile de fotbal, de handbal, competitiile din Formula 1, sau Moto GP, astfel ca mesajele sale sunt destul de clar directionate spre cine trebuie. Orange a ales sa le spuna oamenilor special de platforma Orange TV Go, insa posturile Look sunt disponibile acolo doar pentru anumiti abonati, sau contra unei sume lunare pentru a avea acces la ceea ce transmit ele.

Urmează un weekend plin pe canalele Look pentru iubitorii de competiții sportive. Ți-ai propus să te uiți la meciurile ⚽…

Publicată de Orange pe Vineri, 11 septembrie 2020

Orange ofera diverse pachete pentru Orange TV Go celor care nu au abonamente de televiziune cu suficiente privilegii pentru a putea urmari inclusiv ceea ce este transmis prin intermediul acestor canale pe care vedem competitii sportive. Pretul este unul modic, insa daca nu il platiti, nu veti putea vedea meciurile de fotbal favorite, sau orice decat daca aveti un abonament de televiziune separat de cele pe care le ofera Orange in acest moment.

Orange transmite totul multumita celor de la Look in toata tara, astfel ca aveti acum posibilitatea de a urmari orice va intereseaza, indiferent de dispozitivul de pe care doriti sa faceti acest lucru in momentul de fata.