Planeta Marte: INCREDIBIL Anunt, Ce NU Era Crezut Posibil

Planeta Marte este in centrul unui anunt incredibil care parea imposibil, iata ce a fost dezvaluit de catre oamenii de stiinta pentru toata omenirea.

Planeta Marte agricultura

Planeta Marte este astazi in centrul unui anunt incredibil care ne dezvaluie ceva ce nu era crezut posibil pentru planeta atat de indepartata de Pamant, insa iata ca realitatea este una cu mult diferita fata de ceea ce credeam noi. Oamenii de stiinta au reusit sa creasca primele legule in conditii similare cu cele de pe planeta Marte, ei reusind sa le recreeze in laborator pentru a vedea daca este posibil ca astronautii sa faca si agricultura acolo dupa colonizare.

Planeta Marte este un mediu desertic, foarte neprietenos atat cu oamenii, cat si cu planetele, astfel ca realizarea de astazi a oamenilor de stiinta este una extraordinar de importanta, una care ne arata ca exista sperante de a duce oamenii acolo. Oamenii de stiinta de la universitatea Wageningen din Olanda sunt cei care au reusit sa creasca 10 tipuri diferite de legume, si nu numai, in sol similar cu cel de pe planeta Marte, sau de pe Luna, iar asta ne da sperante foarte mari pentru viitor.

Planeta Marte: INCREDIBILUL Anunt, Ce Parea a fi IMPOSIBIL

Planeta Marte ar putea avea plantate de catre primii astronauti recolte de ridichi, rosii, spanac, quinoa, mazare, si nu numai, iar in baza a ceea ce vor reusi sa produca, vor avea mancare pentru a supravietui acolo. Desigur ca e nevoie de mai mult decat simpla plantare a unor seminte in solul de pe planeta Marte pentru ca oamenii sa aiba mancare disponibila, dar oamenii de stiinta din Olanda au folosit simulatoarele NASA pentru proiect, deci totul e cat se poate de real.

“Oamenii de știință olandezi de la Universitatea Wageningen au anunțat că au cultivat cu succes zece culturi diferite în simulatoarele de sol de pe Marte și Luna, dezvoltate de NASA: creștină de grădină, rucola, roșie, ridiche, secară, quinoa, spanac, arpagic, mazăre și praz. Aceste simulatoare au reprodus probele de sol analizate de exploratorii NASA; inițial, simulatoarele au fost dezvoltate în scopul testării costumelor spațiale și rover-urilor, puțini oameni de știință credând că solul greu de fier ar putea fi cultivat.”

Planeta Marte este urmatorul mare obiectiv al NASA in ceea ce priveste misiunile importante pentru omenire, iar asigurarea apei si a mancarii este una dintre problemele cele mai serioase cu privire la acest tip de misiuni. NASA lucreaza din greu pentru a se asigura ca primii oameni care vor ajunge pe planeta Marte nu vor muri de deshidratare, sau de foame, iar ceea ce fac si alti oameni de stiinta de la diverse universitati le vine serios in ajutor.

Planeta Marte va fi vizitata mai mult ca sigur de catre pamanteni in viitorul nu foarte indepartat, insa ramane de vazut in ce masura vom reusi sa si supravietuim suficient de mult acolo pentru a-i afla misterel..