WhatsApp: Truc SECRET pentru o Uriasa PROBLEMA pe Telefoane

WHatsApp are un truc secret care rezolva o uriasa problema pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, iata cum te poti folosi de el.

whatsapp solutionarea

WhatsApp a avut recent dezvaluita o colosala problema pentru miliardele de telefoane din intreaga lume, ea afectand un numar foarte mare de utilizatori, si desigur ca v-am vorbit despre ea zilele trecute intr-un articol dedicat. Vorbesc despre acel mesaj care de indata ce este primit pe un telefon care este logat in platforma WhatsApp, blocheaza complet aplicatia, iar in unele cazuri poate bloca inclusiv tot telefonul, fara ca utilizatorul sa poata face ceva.

WhatsApp este constienta mai mult ca sigur de aceasta problema, si tot la fel de sigur este si faptul ca lucreaza la o solutie, insa pana cand aceasta va veni, persoanele afectate au totusi o modalitate de a rezolva problema. Mai exact, in cazul in care ati primit un mesaj de acel gen, care va blocheaza total aplicatia WhatsApp indiferent de cate ori o redeschideti, puteti scapa de el prin simpla folosire a WhatsApp Web pentru a sterge mesajul cu pricina.

WhatsApp: Truc SECRET pentru o Uriasa PROBLEMA pe Telefoane

WhatsApp ofera de foarte multa vreme o platforma online prin care putem comunica cu oricare dintre prietenii nostri, aceasta numindu-se WhatsApp Web, si fiind accesibila atat de pe calculatoare, cat si de pe tablete, sau telefoane. WhatsApp poate avea aceasta problema rezolvata prin folosirea acelei platforme doar daca ati fost afectati de ea, adica stergeti mesajul si nu mai aveti telefonul blocat, insa nu puteti preveni aparitia problemei in acest mod.

WhatsApp nu are deocamdata vreo solutie pentru a impiedica blocarea aplicatiei, sau chiar a telefonului, deci nu exista vreo metoda de preventie, ci doar o solutie pentru problema, daca ea apare vreodata pentru utilizatori. Este nevoie ca WhatsApp sa actualizeze aplicatia pentru telefoane si tablete pentru ca problema sa fie in totalitate rezolvata pentru toata lumea, si desigur ca nimeni nu stie cand se va intampla acest lucru, dar e sigur ca se va intampla.

WhatsApp este cea mai populara platforma de mesagerie din intreaga lume, iar problemele de acest gen apar o data la cateva luni, cand cineva gaseste o combinatie de caractere care poate bloca in totalitate aplicatia, sau chiar unele telefoane.