BANCA Transilvania: Schimbarea URIASA ce NU Parea Posibila

BANCA Transilvania a facut o schimare uriasa pentru clientii sai din toata Romania, una care nu parea de neconceput cu doar cateva luni in urma.

BANCA Transilvania deschidere

BANCA Transilvania a facut o schimbare uriasa care nu parea posibila pentru vreo banca din Romania cu doar cateva luni in urma, si nu e singura care a decis sa mearga pe aceasta strategie in contextul global in care ne aflam cu totii. BANCA Transilvania  luat decizia de a le permite clientilor din toata Romania sa isi creeze conturi bancare online din propria casa printr-un sistem care este folosit inclusiv in straintate pentru mult mai multe servicii.

BANCA Transilvania foloseste apelurile video pentru a le permite clientilor sa isi faca conturi bancare in Romania in momentul de fata, si puteti vedea mai jos pagina speciala care a fost creata pentru a explica acest proces. Practic, dupa inregistrarea unor date, cei de la BANCA Transilvania fac un apel video, mai mult ca sigur inregistrat, cu persoana care vrea sa isi creeze contul bancar, prin apel fiind confirmata identitatea, impreuna cu unele documente.

BANCA Transilvania: Schimbarea URIASA ce NU Parea Posibila

BANCA Transilvania spune ca intregul proces dureaza doar 10 minute, suficient de putin timp pentru ca oricine sa isi poata crea un cont bancar pe care sa-l foloseasca pentru orice fel de plati, tranzactii, sau orice mai are nevoie. Vorbim despre o idee care inainte de pandemia de Coronavirus era de neconceput nu doar pentru institutiile financiare precum BANCA Transilvania, ci pentru cam orice fel de alta companie care isi desfasoara activitatea si online.

Doar câțiva pași. Și gata. 😌👉🏻 bit.ly/2Rmk7tb

Publicată de Banca Transilvania pe Luni, 14 septembrie 2020

BANCA Transilvania nu a “reinventat roata” aici, iar asta pentru ca in afara Romaniei aceste tipuri de servicii sunt folosite in multe segmente ale economiei pentru a usura viata oamenilor care vor sa se protejeze. Ideea in sine este una foarte buna, iar in teorie, apelurile video ar trebui sa ofere acelasi nivel de siguranta privind confirmarea identitatii clientului precum vizitarea unei agentii a BANCA Transilvania, problema fiind cu copierea documentelor.

BANCA Transilvania ofera acest proces de ceva vreme pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca daca aveti nevoie de un cont online la institutia financiara, atunci aveti optiunea de a vi-l deschide si online in acest mod.