CEC Bank: Vestea GROZAVA de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

CEC Bank are o veste grozava de ultima ora pentru toti romanii, iata ce a anuntat banca pentru noi, si cat de mult conteaza pentru toata lumea acum.

CEC Bank selfpay

CEC Bank are o veste grozava de ultima ora pentru toti romanii din tara, si vorbim despre un foarte mare beneficiu de care toti ne vom putea bucura multumita celor pe care banca le-a realizat pentru toata lumea. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat faptul ca multumita unui parteneriat facut cu cei care detin statiile SelfPay, oricine isi poate plati acum taxa pentru pasaport direct de la o asemenea statie de plata din tara noastra.

CEC Bank impunea pana acum ca plata pentru taxele de pasaport sa fie facuta intr-una dintre agentiile sale din toata tara, ceea ce desigur ca era un lucru nu foarte agreat de catre romani, dar iata ca lucruile se schimba in bine. Plata taxelor de pasaport la oricare dintre aceste statii SelfPay poate fi facuta de catre cetatenii din Romania fara ca vreun comision sa le fie perceput cand fac acest lucru, deci totul se realizeaza simplu si usor.

CEC Bank: Vestea GROZAVA de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

CEC Bank vine cu aceasta veste grozava pentru toti romanii deoarece exista si foarte multi oameni care au nevoie sa isi plateasca taxele de pasaport, dar nu pot ajunge in mod neaparat si intr-una dintre agentiile sale. Folosirea terminalelor SelfPay pentru a plati taxele de pasaport prin CEC Bank este o solutie foarte simpla si rapida de a scapa de aceasta obligatie intr-un timp foarte scurt, si de a va preocupa de alte lucruri importante din viata.

Acum poți achita taxa de pașaport numerar sau cu cardul la orice stație de plată SelfPay, datorită parteneriatului…

Publicată de CEC Bank pe Luni, 14 septembrie 2020

CEC Bank are si o pagina dedicata in care sunt prezentate toate detaliile sistemului care ne permite sa facem plati pentru taxa de pasaport in Romania, astfel ca puteti vedea acolo tot ceea ce trebuie sa stiti in legatura cu acest sistem. Cei de la CEC Bank au gandit totul pentru a fi cat se poate de usor de folosit de catre oameni, mai ales ca statiile de plata SelfPay sunt disponibile in foarte multe zone din Romania in momentul de fata, deci multi romani au acces la ele.

CEC Bank este un exemplu de urmat aici, iar asta pentru ca si alte banci, sau chiar institutii ale statului roman, ar trebui sa gandeasca la fel cand vine vorba desppre simplificarea vietii romanilor din toata tara.