Huawei MATE 40 Pro: Decizia IMPORTANTA cu Privire la Lansare

Huawei MATE 40 Pro este in centrul unei decizii foarte importante care a fost dezvaluita pentru telefon, iata ce se va intampla cu lansarea sa.

Huawei MATE 40 Pro amanat

Huawei MATE 40 Pro este urmatorul model important de telefon pe care compania Huawei vrea sa il lanseze pentru clientii sai din intreaga lume, iar astazi vin si primele informatii cu privire la o decizie dezamagitoare luata cu privire la ele. Mai exact, se pare ca Huawei MATE 40 Pro nu va fi lansat anul acesta de catre compania Huawei, ci de fapt se pregateste o lansare pentru 2021, iar motivele sunt destul de clare, sanctiunile impuse de catre SUA.

Huawei MATE 40 Pro are aceasta veste foarte proasta anuntata de catre Evan Blass, unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii cu privire la lansarile de terminale mobile, si nu numai, deci ele ar trebui sa fie cat se poate de clare. Huawei MATE 40 Pro este unul dintre cele mai importante telefoane ale caror lansare este pregatita in cursul urmatoarelor luni, si vorbim aici despre o varietate de modele care sunt in lucru la producatori din intreaga lume.

Huawei MATE 40 Pro: Decizia IMPORTANTA cu Privire la Lansare

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa fie varful de gama pentru cei de la Huawei, un telefon care ar trebui sa genereze majoritatea vanzarilor pe partea premium, insa nu doar acest telefon ar urma sa fie amanat de catre chinezi, ci intreaga serie. Totul pleaca de la problemele cu adunarea componentelor pentru aceste telefoane, sanctiunile recente din SUA facand extrem de dificila producerea Huawei MATE 40 Pro in cantitati mari, la fel ca si a celorlalte modelele.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa duca foarte multe noutati importante pentru fanii celor de la Huawei, si vorbim despre extrem de multe noutati pe partea tehnologica, dar nu doar atat, ele fiind intr-o mare masura conditionate de sanctiunile din SUA. Amanarea lansarii Huawei MATE 40 Pro, dar si a celorlalte modele din serie, reprezinta o decizie pe care cei de la Huawei cu siguranta nu au luat-o usor, daca se va dovedi a fi intr-adevar adevarata.

Huawei MATE 40 Pro ar fi trebuit sa fie prezentat pe final de septembrie, sau inceput de luna octombrie, nu e foarte clar, asa ca ramane sa vedem ce fel de alte informatii vor mai veni in legatura cu acest model de telefon.