GTA 6: DEZAMAGIREA Mare pentru Fanii din TOATA Lumea (VIDEO)

GTA 6 frank

GTA 6 este unul dintre cele mai importante jocuri care sunt asteptate pentru lansare de catre utilizatori din intreaga lume, iar in ciuda faptului ca oamenii sunt dornici sa aiba jocul disponibil, cei de la Rockstar Games inca intarzie punerea sa in distributie, si asta va dura foarte mult timp, din pacate.

GTA 6 are explicata marea problema a Rockstar Games de catre actorul care a interpretat vocea personajului Franklin din GTA 5, el spunand ca din cauza complexitatii dezvoltarii unui joc de acest gen, procesul dureaza extrem de mult, iar Rockstar Games are dificultati in a-l pune in distributie foarte repede.

GTA 6 a avut procesul de dezvoltare incetinit foarte mult si de catre pandemia de Coronavirus, care a lovit lumea in primavara acestui an, si care inca genereaza probleme mari pentru foarte multe persoane, inclusiv companii ca Rockstar Games, care au dificultati in a isi lansa produsele noi.

GTA 6 este unul dintre produsele care este sever afectate de catre pandemia de Coronavirus, nu e singurul, si mai mult ca sigur vom vedea inclusiv alte dovezi ale problemelor cu care se confrunta intreaga lume in momentul de fata, cel putin in aceasta industrie.

GTA 6 ar putea fi lansat prin 2022, sau 2023, nimeni nu stie foarte clar, iar asta pentru ca situatia actuala ridica foarte multe semne de intrebare vis-a-vis de felul in care evolueaza lumea, si jocurile precum cel al Rockstar Games sunt unele dintre cele mai afectate.