Fortnite: TOTI Jucatorii UIMITI de Aceasta SURPRIZA Uriasa

Fortnite planor

Fortnite are de astazi o noua surpriza uriasa pentru jucatorii din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, vorbim despre ceva ce putini credeau ca ar putea fi disponibil pentru ei prea curand in joc, dar planurile Epic Games sunt cu totul altele in aceasta perioada.

Fortnite are disponibil un nou planor pentru cei interesati, insa vorbim despre celebrul planor Vanguard Squadron X-wing, unul din Star Wars, care iata ca si-a facut loc inclusiv in cel mai popular joc online al momentului, si asta spre bucuria foarte multor jucatori din toata lumea.

Fortnite a beneficiat pana in momentul de fata de foarte multe colaborari intre Epic Games si diverse companii care produc filme si seriale foarte populare, iar aparitia acestui planou X-wing este o noua dovada a faptului ca aceste colaboraro nu doar ca sunt populare, ci si ca vor continua.

Fortnite ramane unul dintre cele mai importante jocuri care sunt disponibile in momentul de fata in mediul online, iar integrarea unor obiecte de acest gen nu face altceva decat sa ne arate din nou ca dorinta Epic Games este de a ne oferi doar cea mai buna experienta posibila pentru titlul sau, in ciuda razboiului cu Google si Apple.

Fortnite are acest nou planor disponibil chiar acum pentru cei interesati, insa vorbim doar despre una dintre marile schimari pe care compania americana le face pentru jucatori in ideea de a ii tine cat mai conectati la titlul sau in aceasta perioada foarte complicata pentru toata lumea.