Telekom: IMPORTANT Anunt pentru Clientii din TOATA Romania

Telekom a facut un anunt important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce decizie majora a luat operatorul de servicii de telecomunicatii.

telekom handbal

Telekom a facut un anunt important care ii vizeaza direct pe clientii sai din toata Romania, operatorul de telecomunicatii venind cu o noua veste foarte buna pentru toata lumea, si asta in conditiile in care asteptarile sunt si mari de la ei. Mai exact, cei de la Telekom au anuntat in mod oficial faptul ca in urmatorii 5 ani vor transmite meciurile de handbal feminim si masculin prin intermediul canalelor Telekom Sport, asa cum fac si DIGI, sau Look.

Telekom vine cu acest anunt la doar cateva zile dupa ce DIGI a facut un anunt similar in ceea ce priveste meciurile de handbal feminim si masculin, astfel ca romanii din toata tara vor putea vedea competitiile de handbal indiferent ce furnizori de servicii TV au. Telekom va transmite meciurile de handbal din EHF Champions League, EHF European League si EHF European Cup la feminim, sau masculin, astfel ca veti putea urmari echipele favorite la Telekom Sport.

Telekom: IMPORTANT Anunt pentru Clientii din TOATA Romania

Telekom transmite deja o varietate de competitii sportive pentru clientii sai din Romania, astfel ca extinderea la handbal era doar un pas normal pe care compania urma sa il faca, mai ales ca sportul incepe sa devina din ce in ce mai popular. Avand in vedere ca exista deja echipe romanesti in aceste competitii, era normal sa vedem si noi o reprezentare a lor in programele de televiziune pe care furnizorii de servicii de telecomunicatii le ofera, iar Telekom nu se lasa mai prejos decat DIGI.

Telekom furnizeaza servicii de televiziune si pentru Orange, care la randul sau o face pentru proprii clienti, astfel ca milioane de romani isi vor putea vedea favoritii din competitiile europene, separat de cele interne. Telekom incearca sa-si extinda numarul de competitii sportive pe care le transmite mai ales ca nu mai are posturile celor de la Discovery, care erau o sursa de ocupatie pentru multi dintre clienti, dar iata ca mai vin si alternative pentru ei.

Telekom a facut acest anunt zilele trecute, iar competitiile vor fi transmise pe masura ce meciurile vor avea loc, astfel ca in perioada urmatoare ar trebui sa le puteti urmari la televizor.