Raiffeisen Bank: Noua ALERTA IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank a emis o alerta foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca-i folosesti serviciile.

Raiffeisen Bank raportari

Raiffeisen Bank readuce in atentia clientilor sai din toata Romania o foarte importanta avertizare pe care a mai facut-o cu ceva timp in urma, dar se pare ca problemele repara in aceasta perioada, asa ca banca e obligata sa revina cu alerta pentru clienti. Vorbim despre o avertizare a Raiffeisen Bank care are la baza faptul ca pe Facebook au inceput sa apara o serie de pagini false care incearca sa ii insele pe clientii sai din toata tara, ceea ce e o mare problema.

Raiffeisen Bank spune ca aceste pagini false de pe Facebook sunt facute doar cu scopul de a ii pacali pe clientii sai din toata Romania care incearca sa se protejeze impotriva unor fraude, dar ajung sa fie pacaliti in acest mod. Paginile false de pe reteaua de socializare Facebook care imita paginile celor de la Raiffeisen Bank incearca sa ii directioneze pe utilizatori spre website-uri malitioase in care datele lor sunt furate, si folosite in scop infractional, banii fiind deasemenea furati.

Raiffeisen Bank: Noua ALERTA IMPORTANTA pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank nu are ce sa faca in asemenea situatii, ea putand doar sa raporteze acele pagini de pe Facebook catre compania americana pentru ca ele sa fie sterse, si acelasi lucru il cere inclusiv de la clientii sai mai vigilenti. Raiffeisen Bank nu poate opri acest fenomen pentru ca nu detine reteaua de socializare Facebook, astfel ca poate doar sa-i alerteze pe clientii sai pentru a fi vigilenti si a nu cadea in plasa celor care vor sa le faca numai rau.

❗Ai primit cerere de prietenie pe Facebook de la Raiffeisen Bank? Te rugăm să nu dai curs acestei solicitări, deoarece…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Miercuri, 29 iulie 2020

Raiffeisen Bank listeaza mai sus si paginile sale oficiale de pe retelele de socializare care exista in momentul de fata, si sunt foarte populare, mesajul de mai sus fiind publicat pe 28 iulie, dar readus in atentie acum. Raiffeisen Bank a inregistrat, cel mai probabil, plangeri de la clienti din cauza faptului ca exista pagini false pe retelele de socializare, sau concursuri false care se folosesc de brand-ul sau, asa ca e bine sa fiti totdeuana foarte vigilenti online.

Raiffeisen Bank nu va poate ajuta intotdeauna daca aveti banii furati de catre persoanele rau intentionate prin diverse inselaciuni care au loc online, asa ca trebuie sa va protetati singuri de ceea ce se intampla.