WhatsApp: Doua Noi SCHIMARI ASCUNSE in Aplicatia Oficiala

WhatsApp Messenger are doua noi schimari ascunse descoperite in aplicatia oficiala pentru sute de milioane de telefoane, iata ce este oferit acum.

WhatsApp vizual

WhatsApp are doua noi schimbare ascunse descoperite pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre modificari foarte interesante care vor fi oferite pentru utilizatorii din intreaga lume in perioada imediat urmatoare. Vorbim despre schimbari care au fost ascunse in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android, versiunea beta cea mai recenta pentru acestea continand modificarile noi la care lucreaza compania americana acum.

WhatsApp a implementat in primul rand noi iconite pentru atasarea de divese documente, poze, etc, pentru a le trimite in conversatii catre alte persoane, noul design fiind ceva mai atractiv in comparatie cu ceea ce am avut pana acum. Desigur ca aceasta schimbare nu este una importanta, ceea ce e perfect normal pentru WhatsApp, care face mici modificari mai tot timpul in ideea de a imbunatati constant experienta de folosire, si de a avea cate ceva nou oferit in mod regulat.

WhatsApp vizual atasamente

WhatsApp: Doua Noi SCHIMARI ASCUNSE in Aplicatia Oficiala

WhatsApp are deasemenea o alta schimbare in cazul WhatsApp Web, acolo fiind testata o noua interfata pentru activarea contului pentru folosire pe calculatoare, sau tablete, de catre cei care vor sa faca acest lucru. Puteti vedea mai jos cum arata acum interfata pentru aceasta procedura care este disponibila pentru WhatsApp Web si utilizatorii aplicatiei WhatsApp, iar totul e gandit pentru ca experienta vizuala sa fie diferita, pentru ca altceva nu se schimba in mod practic.

WhatsApp vizual activare cont

WhatsApp face in mod constant schimbari in versiunile beta ale aplicatiilor pentru telefoanele mobile, iar asta in conditiile in care vrea sa le ofere tot timpul utilizatorilor cate ceva nou de care sa se bucure in aplicatia sa. Desigur ca nu totdeauna reuseste sa ofere si schimbari importante, cum e cazul celor de la acum, dar chiar si asa, WhatsApp incearca totusi sa aduca noutati, chiar daca nu toate dintre ele sunt chiar atat de entuziasmante.

WhatsApp pregateste o serie de alte schimari mai importante pentru utilizatorii din intreaga lume, iar in aceasta situatie mai avem de asteptat pana cand ele vor fi 100% pregatite pentru a fi oferite pentru toata lumea.