DSU: Ghidurile speciale pentru protectie impotriva Coronavirus

DSU Ghiduri protectie Coronavirus

Avand in vedere ca in urmatoarea perioada autoritatile din Romania se asteapta ca numarul de infectari cu noul Coronavirus sa creasca substantial, cei de la DSU readuc in atentie vechea lor platforma care a fost creata pentru afisarea de ghiduri care sa ajute oamenii sa se pregateasca pentru diverse situatii de urgenta.

DSU a creat multe ghiduri pentru a-i ajuta pe oameni sa invete cum sa reactioneze in caz de cutremur, incendiu, inundatie, etc, insa desigur ca exista si ghiduri speciale pentru a sti cum sa reactionam pentru a ne proteja impotriva unei posibile infectari cu noul Coroanvirus.

“Intră pe Platforma “Fii pregătit” și urmărește ghidurile special concepute în vederea diminuării riscului de infectare cu noul Coronavirus.

„Fii pregătit” are scopul de a ajuta cetăţenii să înțeleagă mai bine riscurile şi pentru a-i informa asupra măsurilor de prevenire şi comportamentului pe care să-l aibă în diferite situaţii de urgenţă de amploare sau dezastru. Eforturile DSU din ultimii ani vin în adresarea obiectivelor tematice stabilite în planul de acțiune privind eficientizarea sistemului național de răspuns în situații de urgență și au o componentă integrată de digitalizare care facilitează informarea publică.”

Intră pe Platforma “Fii pregătit” și urmărește ghidurile special concepute în vederea diminuării riscului de infectare…

Publicată de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe Marţi, 15 septembrie 2020