Vodafone: Anuntul pentru Clienti, ce au GRATUIT de Astazi

Vodafone isi surprinde din nou clientii din toata Romania, iata ce a anuntat ca le ofera gratuit incepand de astazi, si cum pot profita de tot acum.

Vodafone canalele

Vodafone continua seria anunturilor grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar cei care platesc pentru serviciile operatorului de telecomunicatii primesc in mod gratuit ceva ce le va fi de foarte mare ajutor acum. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat ca pana pe data de 16 octombrie le ofera gratuit clientilor din toata Romania acces la cateva posturi de televiziune foarte populare care sunt disponibile pentru abonamentele de televiziune.

Vodafone le ofera clientilor din toata tara acces gratuit la canalele de televiziune FilmBox, Look, Sport Extra si Insight TV, fiecare dintre ele fiind inclus in cate o extraoptiune care trebuie achizitionata separat de abonament. Cei de la Vodafone au cumparat UPC, si au aproximativ 1 milion de abonati ai serviciilor de televiziune, astfel ca foarte multa lume va putea urmari aceste posturi fara sa plateasca vreun ban, pana pe 16 octombrie.

Vodafone: Anuntul pentru Clienti, ce au GRATUIT de Astazi

Vodafone ofera acces gratuit la o serie de canale TV care transmit o varietate de filme, competitii sportive, si nu numai, insa nu si la cele 4K, unele dintre canalele de mai jos avand inclusiv transmisiuni 4K disponibile. Chiar si asa, Vodafone isi surprinde clientii din toata lumea cu ceea ce ofera gratuit in momentul de fata, si desigur ca totul este o veste foarte buna pentru noi, asa ca ramane de vazut in ce masura operatorul ar putea extinde gratuitatea.

Până pe 16 octombrie toți abonaţii de servicii fixe și TV Vodafone se bucură de vizionare gratuită pentru canalele TV…

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 15 septembrie 2020

Vodafone nu e la prima gratuitate de acest gen pentru clientii sai din Romania, compania oferind si in trecut acces similar la unele posturi de televiziune pentru clientii sai din toata tara, iar acum continua strategia foarte benefica pentru noi. Vodafone preia si exemplele date de catre alti operatori de telecomunicatii din Romania, care au avut deasemenea unele canale de televiziune oferite in mod gratuit, si nu putem decat sa speram ca aceste gratuitati vor continua in cursul anului 2020, cel putin.

Vodafone are si o serie de oferte foarte interesante care sunt disponibile pentru cei interesati sa profite de serviciile pe care le are operatorul de telecomunicatii, astfel ca poate ar fi bine sa analizati ceea ce puteti primi.