GTA 6: Cum au fost PACALITI Fanii din Toata Lumea (VIDEO)

GTA 6 theweeknd

GTA 6 este un joc atat de popular in acesta perioada incat fanii din intreaga lume ai celebrei serii pot fi foarte usor pacaliti de unele dintre informatiile care apar in legatura cu noul titlu al celor de la Rockstar Games, si exact asta s-a intamplat intr-un caz recent care-l are in centru pe artistul The Weeknd.

GTA 6 apare intr-un videoclip recent al artistului, insa doar cu cuvintele “GTA 6 Trailer”, acestea starnind reactii in intreaga lume din partea fanilor titlului, chiar daca nu vorbim despre vreo dezvaluire majora pentru el, ci doar despre o mentiune facuta de catre fani pe retelele de socializare.

GTA 6 apare in trailer pentru ca in clipul video lansat de catre artistul The Weeknd au fost incorporate inclusiv mesajele transmise de catre fani in cadrul lansarii live care a avut loc pe TikTok, iar cineva s-a gandit ca ar putea pacali fanii jocului daca ar scrie GTA 6 Trailer prin comentarii, acesta fiind preluat.

GTA 6 nu are vreo legatura cu artistul The Weeknd, ceea ce multi desigur ca si-au dat seama deja, insa asta nu i-a oprit pe altii sa speculeze fara masura in ceea ce priveste o posibila lansare a jocului, si o legatura cu artistul care este atat de popular in aceasta perioada a anului.

GTA 6 va fi lansat abia prin 2022, sau 2023, nimeni nu stie foarte clar, iar asta pentru ca inca este in plin proces de dezvoltare, si mai este nevoie de foarte mult timp pentru pregatirea sa in vederea lansarii pentru utilizatorii din intreaga lume, deci mai avem destul de asteptat dupa el.