DACIA Duster: Primele IMAGINI cu “Fratele” Testat in Public

DACIA Duster are astazi parte de dezvaluirea primelor imagini cu "fratele" care va intra in oferta de SUV-uri pe care o are DACIA pentru clienti.

DACIA Duster drumuri

DACIA Duster, dupa cum prea bine stiti deja, nu va mai fi pentru foarte mult timp singurul model de SUV pe care compania romaneasca il vinde, iar asta pentru ca este in pregatire lansarea unui model separat, care va veni si cu ceva in plus. DACIA Duster nu va disparea, insa va fi inlocuit in topul masinilor cu tehnologie de ultima ora de catre o versiune noua a Lodgy, care a inceput sa fie testata pe drumurile publice iar mai jos puteti vedea cum arata.

DACIA Duster va avea un rival in oferta celor de la DACIA abia din 2022, atunci fiind programata lansarea acestui nou model de SUV pentru clientii din Romania, si alte tari din Europa, deci nu va ajunge pe piata atat de devreme precum se credea. Initial s-a speculat ca versiunea Lodgy care are 7 locuri va fi lansata undeva in cursul anului viitor, insa se pare ca DACIA Duster va ramane singurul SUV din oferta companiei pana in anul 2022, desi nu se stie clar cand.

DACIA Duster: Primele IMAGINI cu “Fratele” Testat in Public

DACIA Duster drumuri lodgy

DACIA Duster are acest rival testat deocamdata intr-un format care il face sa semene cu Renault Scenic, avand chiar si logo-ul companiei montat pe el, dar in realitate vorbim despre viitoarea versiune a Lodgy. Acest model nou de masina a pornit initial ca un mini van, insa a fost reorientat spre categoria SUV-urilor, si va semana intr-o anumita masura cu scenic, deci va fi un SUV mai mic, care va rivaliza cu DACIA Duster pe piata, poate spre multumirea multor clienti.

DACIA Duster drumuri alternativa

DACIA Duster va avea o versiune noua lansata in 2023, sau 2024, insa acest nou Lodgy va veni in 2022 bazat pe platforma CMF-B, aceeasi de la Logan 3 si Sandero 3, deci va veni cu franare automata de urgenta, detector pentru unghi mort, si alte dotari interesante. Avand in vedere ca DACIA Duster este un SUV gandit diferit in comparatie cu acest Lodgy, va fi interesant de vazut ce loc isi vor gasi pe piata cele doua modele de masini, si cum vor fi afectate vanzarile modelului actual.

DACIA Duster drumuri inlocuitor

DACIA Duster este o masina foarte populara, cu vanzari foarte bune, dar un model de Lodgy precum cel din imaginile de mai sus ar putea genera interes foarte mare in randul foarte multor clienti din lumea intreaga.