DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania a luat o decizie foarte importanta pentru milioane de clienti din toata tara, iata cum va afecta ea viitorul companiei romanesti.

DIGI Romania dezechilibru

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, si sunt destul de sigur ca nu ati uitat acest lucru, compania avand clienti pe tot intinsul tarii, iar asta ii permite sa si ia decizii majore cu privire la viitorul sau. Una dintre aceste decizii are legatura cu unul dintre principalii sai concurenti, cel putin conform presei, diverse informatii aparute recent spunand ca DIGI Romania inca este interesata sa cumpere divizia de servicii mobile a Telekom.

DIGI Romania si-a construit in ultimul an o retea 2G care rivalizeaza din toate punctele de vedere cu cele ale altor operatori de telecomunicatii din Romania, o retea care acopera cam toat atara, si rezolva o foarte mare problema a abonatilor. In ciuda faptului ca au investit, mai mult ca sigur, sume foarte mari de bani in aceasta retea 2G, cei de la DIGI Romania inca sunt interesati sa cumpere jumatate din unul dintre competitorii directi.

DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE de Romani

DIGI Romania este intr-un razboi al ofertelor cu cei de la Telekom, fiecare dintre cele doua grupuri lansand promotii peste promotii cu scopul de a-si fura reciproc clientii, iar asta a generat o concurenta mare pe piata din Romania. Vorbim despre foarte multe oferte pe care DIGI Romania, si cei de la Telekom, le-au tot lansat pentru clientii lor, oferte care au adus preturi extrem de mici pentru servicii mai mult decat decente, dar asta s-ar putea termina.

DIGI Romania ar putea decide sa renunte intr-o buna masura la ofertele grozave pe care le are in momentul de fata pentru clientii romani daca va cumpara divizia de servicii mobile a Telekom, iar asta pentru ca Orange si Vodafone sunt diferite. Cele doua grupuri nu au nici pe departe preturi la fel de bune precum cele ale DIGI Romania pentru serviciile pe care le ofera, iar cumpararea Telekom ar putea crea un dezechilibru in Romania.

DIGI Romania nu poate cumpara foarte usor divizia de servicii mobile a celor de la Telekom, va trebui sa treaca prin niste verificari facute de catre Consiliul Concurentei si Comisia Europeana, insa daca vrea cu adevarat asta, e mai mult ca sigur ca o va si face.