LIDL Romania: Anuntul GROZAV, ce au GRATUIT TOTI Clientii

LIDL Romania are un anunt grozav pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere in continuare gratuit pentru toata lumea chiar acum.

LIDL Romania prelungire

LIDL Romania surprinde in foarte bine clientii din toata Romania astazi cu o decizie la care foarte putini se asteptau, dar care este una extrem de benefica, si care aduce gratuitati foarte mari pentru clienti. Cei de la LIDL Romania au decis sa prelungeasca o campanie promotionala care aducea pentru clientii din toata tara in mod gratuit premii extrem de interesante de care toti se puteau bucura, si e imbucurator ca lucrurile se desfasoara asa.

LIDL Romania a pornit acum cateva saptamani o campanie promotionala prin care le-a oferit clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o serie de premii grozave daca faci plati cu cardurile Mastercard in magazinele sale din toata Romania. Ei bine, acea campanie a fost prelungita, iar premiile pe care clientii le pot castiga in continuare de la LIDL Romania sunt unele dintre cele mai bune oferite pana in momentul de fata de catre lantul de supermarket-uri din tara noastra.

LIDL Romania: Anuntul GROZAV, ce au GRATUIT TOTI Clientii

LIDL Romania prelungire premii

LIDL Romania le cere clientilor din Romania care isi plateasc cumparaturile cu cardul de la Mastercard sa isi inscrie valoarea tranzactiei la un numar scurt de telefon, sau pe website-ul procesatorului de plati pentru a fi inscrisi in concurs. Inscrierea se poate face foarte rapid pentru orice fel de cumparaturi facute din magazinele celor de la LIDL Romania, iar dupa achizitie puteti sa sperati ca veti castiga unul dintre grozavele premii gratuite.

LIDL Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga o rulota pentru excursii, 90 de carduri Mastercard cu 1000 de LEI pentru cumparaturi in oricare dintre magazinele lantului, si 9 smartwatch-uri Fitbit. Vorbim despre premii extrem de bune care sunt oferite de catre LIDL Romania, dar vor fi si unele suplimentare pentru perioada de prelungire, asa ca va trebui sa va uitati cu atentie la regulamentul facut de catre companie.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie promotionala pana la 1 noiembrie 2020 acum, asa ca aveti suficient de mult timp la dispozitie pentru a va inscrie pentru a castiga premiile oferite in toata tara pentru oricine.