Guvernul Romaniei: Orasul Siret intra in Scenariul Rosu, ce va fi Inchis

Guvernul Romaniei siret scenariu rosu

Guvernul Romaniei urmeaza sa ia o decizie foarte importanta astazi pentru orasul Siret, iar asta pentru ca el a intrat in scenariul rosu, si asta inseamna ca vor fi inchise partial unele dintre activitati, si totul pentru a ii proteja pe cetatenii din orasul care se afla in judetul Suceava, la granita cu Ucraina.

Guvernul Romaniei impune diverse masuri de restrictie pentru localitati daca incidenta de cazuri de Coronavirus depaseste 3 la 1000 de locuitori, iar acum in Siret cifra este la 7, deci de aici vine logica din spatele masurilor, dar probabil ca nu toata lumea va fi chiar atat de multumita de impunerea lor.

“În ședința CJSU Suceava s-a decis suspendarea activităților cu publicul în orașul Siret, vorbim de operatori economici de tip HoReCa, dar numai în interiorul clădirilor. Activitățile în aer liber se pot desfășura cu obligativitatea respectării măsurilor individuale de protecție, a purtării măștii. De asemenea, două unități de învățământ din Siret intră pe scenariul roșu.” a spus prefectul Sucevei.