Facebook: Decizia Majora cu o Noua Aplicatie Surpriza

Facebook combinare instagram messenger

Facebook surprinde din nou cu o decizie foarte importanta pe care a anuntat-o zilele trecute, compania americana dezvaluind faptul ca intentioneaza sa lanseze o noua aplicatie pentru telefoane mobile care le va permite utilizatorilor sa faca ceva ce nu parea posibil pana acum.

Facebook va lansa o aplicatie care le va permite utilizatorilor care au companii sa isi administreze dintr-un singur loc toate conturile pentru Facebook, Facebook Messenger, Instagram, si sa primeasca intr-un inbox unificat toate mesajele de pe fiecare cont in parte.

Facebook unifica practic Facebook Messenger si Instagram pe partea de mesagerie, intentionand sa adauge si WhatsApp in viitorul apropiat, iar asa se transforma in realitate acel cosmar al multora dintre utilizatorii care nu vor ca toate serviciile sa fie combinate de catre companie.

Facebook Business Suite este denumirea noii aplicatii pe care cei de la Facebook o vor lansa pentru companiile din intreaga lume, si va fi interesant de vazut cum anume va fi primita ea de catre oameni, si cati se vor plange din cauza acestei unificari fortate pe care o fac americanii.