Huawei MATE 40 Pro: IMAGINI Incredibile, Asa ARATA Telefonul

Huawei MATE 40 Pro apare astazi intr-o serie de imagini incredibile care ne dezvaluie cum va arata noul model de telefon pregatit pentru lansare

Huawei MATE 40 Pro imaginat

Huawei MATE 40 Pro este urmatorul model important de telefon pe care compania Huawei vrea sa il lanseze pentru clientii din intreaga lume, el fiind in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in vederea lansarii. Pentru ca Huawei MATE 40 Pro este atat de avansat in procesul de dezvoltare, iar lansarea sa ar putea avea loc mai devreme decat credeam, producatorii de accesorii pentru telefoane au deja carcase pregatite pentru dispozitiv.

Huawei MATE 40 Pro apare in imaginile de mai jos asa cum l-au vazut producatorii de accesorii in schitele care au fost preluate de la diversi parteneri ai celor de la Huawei, cei care produc componente pentru noul model de telefon. Imaginile de mai jos ar trebui sa reprezinte destul de fidel versiunea finala pe care Huawei MATE 40 Pro o va avea cand va fi lansat, iar asta ar trebui sa ne dea de inteles ca telefonul va fi cu adevarat impresionant.

Huawei MATE 40 Pro: IMAGINI Incredibile, Asa ARATA Telefonul

Huawei MATE 40 Pro imaginat camera

Huawei MATE 40 Pro nu va fi lansat u o camera care are 5 senzori de imagine, asa cum sperau unii dintre fanii companiei chinezesti, ci tot cu una care are 4 senzori de imagine, doar ca va exista un upgrade subdtantial pentru ea. Design-ul Huawei MATE 40 Pro este deasemenea unul mai mult decat interesant, iar asta si in conditiile in care vorbim despre schimbari nu foarte multe pentru el in raport cu modelul anterior, dar suficiente incat sa conteze.

Huawei MATE 40 Pro imaginat carcase

Huawei MATE 40 Pro are totusi probleme mari de productie din cauza sanctiunilor care au fost impuse de catre SUA, si se speculeaza ca lansarea sa ar putea fi amanata pentru anul 2021, din pacate. Cei de la Huawei spun totusi contrariul, ca ar fi reusit sa cumpere suficient de multe componente pentru a-si produce telefoanele Huawei MATE 40 Pro in urmatoarele saptamani, pentru o lansare ce ar trebui sa aiba loc undeva in luna octombrie.

Huawei MATE 40 Pro imaginat design

Huawei MATE 40 Pro, indiferent cand va fi lansat, va fi un telefon impresionant, cu foarte multe noutati interesante, asa ca nu putem decat sa asteptam sa vedem care vor fi toate noutatile care ne vor fi oferite.