BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA, Schimbari pentru Clienti

BCR Romania a facut un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din tara, iata ce schimbari mari au fost anuntate de catre banca pentru noi acum.

BCR Romania programare

BCR Romania a publicat un anunt de ultima ora in care anunta o schimbare foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, una care va avea si un impact mare asupra modului in care acestia interactioneaza cu banca in viata de zi, cu zi. Mai exact, cei de la BCR Romania au decis sa le permita romanilor din toata tara sa isi faca programare pentru a merge la banca, ceva ce nu parea posibil cu ceva timp in urma, dar ceva care este perfect posibil acum.

BCR Romania spune ca inca din luna august a implementat un sistem special care le permite clientilor din toata tara sa isi programeze vizitele pe care le fac la sucursalele sale, ceva ce este extrem de util in aceasta perioada. BCR Romania a implementat acest sistem pentru unele dintre sucursalele sale din Romania, deci nu pentru toate, iar multumita lor, clientii pot economisi timp pretios cu asteptatul la rand pentru a intra intr-una dintre sucursale.

BCR Romania: Anunt de ULTIMA ORA, Schimbari pentru Clienti

BCR Romania a decis sa implementeze acest sistem pentru a ii ajuta pe clientii sai din toata tara sa beneficieze de o usurinta mai mare cu care pot interactiona cu angajatii sai, si desigur ca sistemul e unul care merita apreciat. Cei de la BCR Romania ajuta oamenii sa evite cozile inutile in fata bancii, pentru ca in interior nu sunt lasati sa intre decat cei care au programare, sau loc la unul dintre consultantii care asteapta sa rezolve diverse probleme.

De ce să mai stai la coadă, când poți face o programare în sucursală? 🗓💡Începând cu luna August, am introdus un nou…

Publicată de BCR pe Joi, 17 septembrie 2020

BCR Romania are si o pagina speciala in care listeaza toate sucursalele sale in care se pot face programari pentru a beneficia rapid de ajutor pentru o varietate de probleme care sunt listate de catre banca acolo. Vorbim despre cam orice are nevoie un client al celor de la BCR Romania, lista de probeleme pentru care consultantii ofera ajutor fiind cam aceeasi pentru care se poate cere ajutor si in mod obisnuit de catre oricine cand merge la o sucursala.

BCR Romania va extinde, cel mai probabil, acest sistem in intreaga tara daca va exista cerere pentru el, insa ramane de vazut in ce masura clientii vor si dori sa profite de idee pentru a-si usura viata.