Orange: Decizia URIASA, Cum SURPRINDE Clientii din Romania

Orange are un anunt urias pentru clientii din toata Romania, iata cum surprinde pe toata lumea cu o decizie care este unica pentru piata tarii noastre.

Orange viziune

Orange are un anunt urias pentru toti clientii sai din Romania, unul de care daca inca nu ai aflat, poate ca ar fi bine sa afli deoarece te s-ar putea sa te bucuri de ceva ce nu credeai ca poti primi de la operator. Acum cateva luni cei de la Orange au lansat un concept nou de abonament numit Yoxo, acesta fiind gandit pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a isi configura singuri abonamentele pentru serviciile de telefonie mobila pe care le doresc.

Orange a promovat intens Yoxo, si desi nu se stie ce fel de succes a avut, sau nu a avut, cu aceste abonamente, a decis acum sa ofere preturi si mai mici pentru cei care sunt dornici sa profite de aceasta idee noua a companiei. Cei de la Orange au lansat noua oferta cu preturi mai mici pana pe 31 octombrie pentru toti clientii din Romania, oricine e interesat de reducere putand activa chiar acum unul dintre abonamentele Yoxo pentru a plati mai putin pentru servicii.

Orange: Decizia URIASA, Cum SURPRINDE Clientii din Romania

Orange spune ca Yoxo este un abonament disponibil in totalitate informat digital, iar asta inseamna ca oricare dintre clientii care vor sa il foloseasca trebuie doar sa il activeze, si aici s-a incheiat tot “chinul” lor. Orange ofera o serie de beneficii standard pentru cei care vor sa isi activeze abonamentele de acest gen, iar separat de ele exista si o serie de extraoptiuni ieftine care pot fi activate pentru a extinde serviciile de care beneficiaza clientii.

Orange a gandit Yoxo ca un nou tip de abonament pentru clientii sai din toata Romania, iar daca intrati pe website-ul dedicat lor, veti intelege de ce ideea in sine este una foarte interesanta, si probabil cu priza la public. Cei de la Orange incearca sa isi bucure clientii din toata Romania doar cu cele mai bune oferte posibile pentru serviciile pe care le au, iar ideea din spatele Yoxo nu poate decat sa fie laudabila, pentru ca aduce un concept nou si interesant pe piata.

Orange are, dupa cum v-am spus deja mai sus, aceasta oferta disponibila pentru o perioada limitata de timp pentru clientii din toata tara, asa ca ar fi bine sa profitati de ea inainte sa dispara de tot.