CEC Bank: IMPORTANT Anunt, ce Trebuie sa Stie TOTI Clientii

CEC Bank are un foarte important anunt pe care-l face pentru toti clientii din Romania, iata ce a dezvaluit banca, si ce trebuie sa stii chiar acum.

CEC Bank securizare

CEC Bank a pregatit astazi pentru clientii sai din toata Romania un foarte important anunt despre care toti trebuie sa stie pentru ca sunt vizati in mod direct de ceea ce se intampla, si e bine sa stie cum anume sa inteleaga totul. Cei de la CEC Bank au readus in atentia tuturor faptul ca folosesc tehnologia 3D Secure pentru tranzactiile care sunt procesate pentru clientii ce fac plati online, aceasta tehnologie fiind implementata si de catre celelalte banci din Romania.

CEC Bank le aduce in atentie clientilor din toata Romania faptul ca serviciul 3D Secure este gandit pentru a le aduce clientilor mai multa siguranta pentru tranzactiile pe care le fac in tara noastra in mediul online. El reprezinta un pas suplimentar in momentul in care este inregistrata o plata online de catre un client al CEC Bank, insa este un pas necesar pentru a asigura clientul de faptul ca banii sai ajung la un furnizor de servicii care este de incredere.

CEC Bank: IMPORTANT Anunt, ce Trebuie sa Stie TOTI Clientii

CEC Bank vrea sa le ofere clientilor din toata Romania doar cea mai sigura experienta pentru a face cumparaturi online, iar sistemul 3D Secure fix pentru acest lucru a fost gandit, fiind unul dintre cele mai importante pentru sistemele de plata online. Problema cu 3D Secure este ca nu toata lumea il foloseste in website-urile prin care se vand diverse produse online, astfel ca toti clientii CEC Bank care isi folosesc cardurile pentru cumparaturi online se bucura de protectie doar acolo unde e implementata.

🔐 Pe lângă eficiență și rapiditate, metodele moderne de plată îți oferă și un grad ridicat de securitate. Un astfel de…

Publicată de CEC Bank pe Vineri, 18 septembrie 2020

CEC Bank ofera totusi aceasta masura suplimentara de protectie pentru clientii sai din Romania in ideea in care in website-urile din care fac cumparaturi exista si 3D Secure implementat, sau chiar in website-urile diversilor furnizori de servicii. Cei de la CEC Bank incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cea mai buna experienta posibila cand vine vorba despre folosirea cardurilor lor, astfel ca puteti sta destul de linistiti deoarece sunteti protejati online.

CEC Bank ofera in mod gratuit 3D Secure pentru toate cardurile care permit platile online, astfel ca nu trebuie sa va faceti vreo grija cu privire la disponibilitatea acestui sistem si pentru cardul vostru.