Guvernul Romaniei: Ce scoli se vor inchide pentru alegerile locale

Guvernul Romaniei scoli inchid alegeri locale

Guvernul Romaniei a anuntat astazi o decizie foarte importanta care va avea impact asupra tuturor romanilor la final de luna, pe 27 septembrie urmand a fi organizate alegerile locale in tara noastra, sectiile de votare urmand a fi amplasate in foarte multe scoli de pe teritoriul tarii noastre.

Guvernul Romaniei spune ca pentru ca amenajarea sectiilor de votare sa aiba loc, e nevoie de inchiderea tuturor scolilor cu 3 zile inainte de alegeri, lucru care a fost anuntat de catre ministrul Educatiei, Monica Anisie, astfel ca stiti ce urmeaza sa se intample la finalul acestei luni in Romania.

“Chiar dacă se închid şi se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfăşurării alegerilor. Luni dimineaţa va avea loc o consultare cu asociaţiile comunelor, oraşelor şi municipiilor şi uniunea consiliilor judeţene cu Ministerul Educaţiei prin care să stabilim dacă se vor închide şi vineri, în funcţie de localităţile şi şcolile în care se desfăşoară procesul educaţional.” a declarat Monica Anisie la Pro TV.