Netflix: Anuntul IMPORTANT, cum SURPRINDE Romanii din Tara

Netflix a facut un anunt important pentru romanii din toata tara, iata cum vrea sa surprinda pe toata lumea, si cat de muilt conteaza pentru noi.

Netflix toamna

Netflix are astazi un anunt important care-i vizeaza pe romanii din toata tara, compania americana din spatele platformei de streaming video la cerere venind cu o serie de surprize extrem de interesante pentru cei care au abonamente la platforma. Netflix a dezvaluit prin intermediul retelei de socializare Facebook care sunt noile titluri ce sunt disponibile in cadrul platformei sale incepand de saptamana aceasta, dar si ceea ce urmeaza sa vina in perioada urmatoare.

Netflix spune ca saptamana aceasta au fost lansate in cadrul platformei sale de streaming video la cerere titlurile Close Enough, Hope Frozen: A Quest to Live Twice, Izzy’s Koala World, Michale McIntyre: Showman, sau sezonul 2 din Taco Chronicles. Al treilea sezon al serialului Baby, Challenger: The Final Flight, Criminal: UK, sezonul 2, sezonul 9 din Meateater, Sing On!, sezonul al doilea din Signs, The Devil All the Time, The Paramedic, Dragon’s Dogma si The Last Word fiind deasemenea lansate.

Netflix: Anuntul IMPORTANT, cum SURPRINDE Romanii din Tara

Netflix toamna lansari

Netflix anunta deasemenea si o serie importanta de titluri care vor fi disponibile incepand din octombrie pentru noi toti, iar aici vorbim despre o serie de surprize foarte interesante pentru toata lumea. In 2 octombrie vor fi lansate de Netflix Song Explorer si Emily in Paris, in timp ce pe 15 octombrie asteptam Social Distance, pe 16 The Trial of the Chicago 7, pe 25 noiembrie The Christian’s Chronicles, iar pe 12 decembrie The Prom, deci avem multe de vazut.

Netflix a anuntat ca ieri au fost lansate deasemenea in platforma sa si American Barbecue Showdown, Jurassic World Camp Cretaceous, plus serialul Ratched, unul dintre cele mai interesante care sunt disponibile acum pentru abonatii din toata lumea. In ciuda pandemiei de Coronavirus, cei de la Netflix continua sa faca lansari importante pentru toti abonatii, iar acesta este un lucru foarte bun deoarece toti ne putem bucura de titluri foarte bune pentru vizionare.

Netflix va continua seria lansarilor de top pentru abonati, si nu putem decat sa speram ca tot ceea ce are pregatit va acoperi, pe cat posibil, lunile in care nu s-au putut face filmari din cauza pandemiei care a cuprins intreaga lume.